SRPSKI IZVOĐAČI NA VRHU TOP LISTA U HRVATSKOJ! Na ove dve Prijine pesme komšije OTKIDAJU, a tek na 5. mestu NJIHOV PEVAČ - ŠOK
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Muzika nema granica

SRPSKI IZVOĐAČI NA VRHU TOP LISTA U HRVATSKOJ! Na ove dve Prijine pesme komšije OTKIDAJU, a tek na 5. mestu NJIHOV PEVAČ - ŠOK

Stars -

Folk zvezda Aleksandra Prijović ne prestaje da iznenađuje iz dana u dan, nakon što je zakazala i petu zagrebačku Arenu, te je to zasmetalo mnogim hrvatskim izvođačima, a popularna pevačica je sada na vrhu top lista u Hrvatskoj.

Naime, u zadnjih sedam dana na Bilbordovoj listi najslušanije muzike ove nedelje u toj državi je pesma "Dam dam dam". Takođe, njena pesma "Devet života" nalazi se na drugom mestu.

Džejla Ramović
foto: Printscreen/Instagram

Ono što iznenađuje je što se i na trećem mestu, takođe nalaze srpski izvođači i pesma, a to je "Rizik" Džejle Ramović i repera Henija. Tek se na petom mestu nalazi hrvatski izvođač Grše.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Podsetimo, pobednica ove liste Aleksandra Prijović nedavno je rasprodala i četvrtu Arenu u Zagrebu, što je malo kome pošlo za rukom. Da će i peti koncert biti rasprodat govori i podatak da je u prvi sat nakon puštanja karata u promet već prodato 2000 ulaznica.

Jedini koji ima četiri koncerta u Areni je Dino Merlin, ali i njega je sad Aleksandra nadmašila.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track