Najnovije vesti

KAŽU DA JE SAD ISTA BARBIKA Ovako je ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović izgledala pre svih operacija, ovo je promenila na sebi
Foto: Printscreen/Instagram

KAŽU DA JE SAD ISTA BARBIKA Ovako je ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović izgledala pre svih operacija, ovo je promenila na sebi

Stars -

Ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, Sofija Šašić pre izvesnog vremena je objavila fotografiju iz ordinacije plastičnog hirurga u Turskoj gde se podvrgla operaciji nosa, te mnogi komentarišu da sada izgleda kao "prava barbika".

Naime, Sofija Šašić je navodno operisala nos iz zdravstvenih razloga, a njen otac Željko nedavno je izjavio da mu zbog pojedinih estetskih korekcija i nije bilo svejedno, ali i da nema ništa protiv plastične hirurgije sve dok se rade u granicama i sa merom.

Sofija Šašić
foto: Damir Dervišagić

Željkova i Sonjina naslednica je, kako se pisalo, do sada već jednom operisala nos, dopunila usne i povećala grudi i mnogi kažu da sada izgleda kao barbika.

Evidentno je da je to uradila sa ukusom, budući da promena i nije toliko drastična, ali je jasno da je nekada izgledala drugačije, što dokazuje i slika koju možete videti u okviru teksta.

Podsetimo, o odnosu pevača Željka Šašića i njegove ćerke Sofije Šašić, koju je dobio iz braka sa Sonjom Vuksanović, brujali su domaći mediji, naročito u onom momentu kada je njegova mezimica odlučila da uzme prezime tadašnjeg očuha Ace Lukasa.

Sonja Vuksanović je, podsetimo, Željka Šašića ostavila zbog njegovog kolege i prijatelja Ace Lukasa sa kojim je dobila ćerku. Ipak, ni njihov brak nije potrajao pa su se razveli.

Tada je Sofija poželela da uzme očuhovo prezime i odrekne se svog. O ovim skandalima je javnost dugi vremenski period brujala, a čini se da je između oca i ćerke, Željka i Sofije sada sve u najboljem redu, čak su se nedavno provodili zajedno u izlasku.

Sofija Šašić, Željko Šašić
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:04

Sofija Šašić i Željko Šašić u izlasku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja