SANDALE SOFIJE MILOŠEVIĆ NISU NI GUČI NI ARMANI, A CENA JE VRTOGLAVA: Izabrala obuću OVE dizajnerke i platila PAPRENO
Foto: Printscreen/Instagram

ŠIROKO

SANDALE SOFIJE MILOŠEVIĆ NISU NI GUČI NI ARMANI, A CENA JE VRTOGLAVA: Izabrala obuću OVE dizajnerke i platila PAPRENO

Stars -

Ako se neko razume u luksuzne modne komade to je definitivno Sofija Milošević. Njeno iskustvo u modnoj industriji oblikovao je njen prefinjen ukus i izoštrio oko za marke i dizajnere na koje svi treba da obratimo pažnju.

Sofija Milošević
foto: Pritnscreen

Sofija je ovog puta na Instagram sotirju objavila par prelepih sandala koje su nam odmah zapale za oko jedinstvenim dizajnom i zanimljivom bojom.

Kožne sandale prekrivene su sitnim šljokicama koji cipelama daju duohromski efekat na svetlu. Boje prelaze iz roze, nežno plave do nijansi ljubičaste, što je u duhu mermaid core estetike koje oponaša izgled prelepih sirena.

Tanki kaišići optočeni su nešto krupnijim kristalima koji će fenomenalno izgledati pred blicevima kamera. Štikla se širi u podnožnju i obezbeđuje komfor prilikom nošenja, i uz to doprinosi i jedinstvenosti dizajna ove cipele.

Sofija Milošević
foto: Printskrin/Instagram

Ove sandale dizajnirala je Amina Muadi, i ovaj konkretni model zove se Gilda. Muadi je dizajnerka jordansko-rumunskog porekla i njene cipele već su viđene na svetskim zvezdama poput Rijane, Bijonse, Kendal Džener i Hejli Biber. Dizajnira gotovo svaku vrstu cipele, ali najviše voli da se fokusira na štikle i sandale, koje će zaokružiti ceo vaš autfit.

Sofija Milošević, Luka Jović
foto: Printscreen/Instagram

A cena? Prava sitnica. Cene njenih cipela kreću se od 800 do preko 1.000 evra, a jedan par smo našli i za 2.000 evra. Sofija Milošević je za svoje "Gilde" izdvojila oko 700 evra. Vrede svaku paru.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

00:09

Sofija Milošević uživa za sve pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track