LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA STIGLA U BG I ODMAH DOŽIVELA PEH: Oni će joj ČUVATI LEĐA, ali nije mogla da prođe bez ŠOK iznenađenja
Foto: Ata images

neprijatnost

LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA STIGLA U BG I ODMAH DOŽIVELA PEH: Oni će joj ČUVATI LEĐA, ali nije mogla da prođe bez ŠOK iznenađenja

Stars -

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića s kojim je na sudu zbog dokazvanja očinstva, ponovo je stigla u Beograd iz Amerike, gde živi, upravo zbog suđenja.

Mirjana je na Fejsbuk stranici, gde se često oglašava, otkrila da je stigla u srpsku prestonicu, ali bez sina Devina. Ona je ovaj put je doputovala sa ćerkom Dianom i Davidom, sestrićem.

Čim je sletela Mirjanu je dočekalo neprijatno iznenađenje. Naime, ostali su bez prtljaga.

"Stigli smo u Beograd. Diana, David i ja. Odma počela frka sa izgubljenim koferima. Još ne mogu da ih nađu", napisala je u subotu Antonovićeva, a još se ne zna šta je sa njihovim koferima.

Mira Antonović, Mirjana Antonović, Miroslav Ilić
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

Podsetimo, Mirjana je dobra drugarica sa Lepom Brenom, koja joj je velika podrška prilikom dugotrajnog procesa dokazivanja očinstva njenog sina. Antonovićeva skoro svaki put kada dođe u Srbiju, boravi kod pevačice u vili na Bežanijskoj kosi. Brena je i svedočila na suđenju da je pevač Devinov otac.

Pre nekoliko meseci Antonivća i Ilić su se sreli oči u oči na ročištu, gde su jednom drugom uputuli i prve reči posle niz godina sukoba. Saslušanje je tada trajalo čak tri sata, posle čega je Miroslav iz sudnice izašao nasmejan i raspoložen. Mirjana je ipak dala kratku izjavu šta se dešavalo pre nego što su ušli u sudnicu.

- U prolazu mi je rekao: "Šta me gledaš, Antonovićka". Gledam kakve gluposti izvodiš, kad ćeš da prestaneš. Oladi malo - otkrila je tada Antonovićka.

kurir.rs

Bonus video:

01:08

Miroslav nasmejan izašao iz sudnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track