OVAKO JE EDITA UNIŠTILA SAMA SEBI ŠANSU ŽIVOTA! Zbog TUČE sa sestrom izgubila priliku koja se dobija JEDNOM, više nema nazad!
Foto: Nemanja Nikolić

haos

OVAKO JE EDITA UNIŠTILA SAMA SEBI ŠANSU ŽIVOTA! Zbog TUČE sa sestrom izgubila priliku koja se dobija JEDNOM, više nema nazad!

Stars -

Edita Aradinović se manje-više uspešno se bavi muzikom već duže od decenije. Imala je razne planove, ali uvek kad bi htela da ih realizuje, nešto bi je sprečilo, pa je tako svoj prvi album objavila tek posle 13 godina provedenih na sceni.

U međuvremenu je imala više uspešnih singlova i nekoliko dueta, ali pored toga, želela je da se oproba i u nekim drugim poslovima, o čemu je maštala još u detinjstvu. Jedna od njih je bila da zaigra na filmskom platnu i umalo da to i ostvari.

Edita Aradinović
foto: Printscreen

Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, Edita je dobila ulogu u jednom filmu koji se još snima i to je moglo da bude vrlo uspešno, s obzirom na to da je reč o velikom projektu od kog se dosta očekuje. I sve je već bilo dogovoreno i spremno, ali u poslednjem trenutku izbačena je iz projekta. Tačan razlog za ovakvu odluku produkcije je, kako saznajemo, veliki skandal koji se desio pre nekoliko meseci, kada je u javnost dospeo video-snimak na kom se vidi tuča Edite i njene rođene sestre Indire Indi Aradinović. O tome se danima pisalo i u medijima i na društvenim mrežama, naravno, u negativnom kontekstu. Zbog toga su producenti odlučili da Editi otkažu saradnju jer im ne odgovara da u svom projektu imaju osobu kojoj se desio ovakav skandal u skorijoj prošlosti.

Editi je ovo veoma teško palo i danima se nije osećala dobro, a često je plakala. Da joj je i danas teško zbog toga što je ostala bez filmske uloge, može se zaključiti po njenim izjavama, u kojima ističe kako joj je tuča sa sestrom uništila planove.

Edita Aradinović
foto: Printscreen

- Taj skandal me je mnogo koštao. Zbog toga sam izgubila mogućnost da ostvarim jednu od svojih velikih želja iz detinjstva. Ali neću ništa da pričam o tome - rekla je Edita u podkastu "Ispod nule".

Aradinovićevoj smo u poruci detaljno objasnili zbog čega nam je potreban njen komentar i da se javljamo zbog priče da je ostala bez uloge zbog skandala sa sestrom Indi. Ona je poruku pročitala i napisala da će se javiti, međutim, pevačica se dosad još nije oglasila.

Kurir.rs

Bonus video:

00:37

Edita Aradinović gurnula platnu karticu u automat za parking

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja