PAPARACO SNEŽANE DAKIĆ: Voditeljka SELA NASRED TROTOARA i bez šminke i frizure zamezila pecivo dok je čekala da joj spreme hranu!
Foto: Kurir televizija, FOTO KURIR

da li bi ste je prepoznali?

PAPARACO SNEŽANE DAKIĆ: Voditeljka SELA NASRED TROTOARA i bez šminke i frizure zamezila pecivo dok je čekala da joj spreme hranu!

Stars -

Snežana Dakić pravi je trendseter. Uvek je tip-top sređena i našminkana, nosi skupu firmiranu garderobu i o tome neretko govori.

Slušajući je, stičemo utisak da je 24 sata na visokim potpeticama i ful doterana, ali nije baš tako. I Dakićka ima momente kada joj i nije baš do sređivanja, pa dozvoli sebi da ulicom prošeta u kućnoj varijanti.

Snežana Dakić
foto: Kurir televizija

Baš kao i svaki drugi čovek. U to se uverio naš paparaco prošle nedelje, kada je sreo voditeljku u centru grada dok je sedela s jednim čovekom na stolici ispred radnje u kojoj se prodaju kuvana jela. Po svoj prilici, ona je čekala u redu da preuzme hranu koju je poručila, a usput je popričala sa zaposlenima u tom objektu i s vlasnikom. Očigledno je Snežana redovna mušterija u ovom lokalu jer je tamo svi znaju, a i ona se oseća kao kod svoje kuće.

Snežana Dakić
foto: FOTO KURIR

Da ne voli da kuva i sprema hranu, mogli smo čuti od nje pre nekoliko dana, kada je izjavila da joj je ćerka zamerala što nije prava domaćica. Taj video-klip postao je viralan i pravi hit na mrežama.

- Meni je moja ćerka rekla zašto ja ne kuvam kao što majke njenih vršnjaka kuvaju, a onda sam je ja pitala da li te mame vode svoju decu na Mikonos kao ja nju - rekla je ona u jednoj emisiji, zbog čega su se mnogi sprdali na njen račun.

Kurir.rs

Bonus video:

00:16

Snežana Dakić kupa se u odeći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track