DANIJEL ALIBABIĆ: JEDNOM ĆU OTKRITI SVE TAJNE EVROVIZIJE! Prvo branili nastup samo njemu, a onda ga zabranili celom bendu SKANDAL!
Foto: Kurir televizija

stars

DANIJEL ALIBABIĆ: JEDNOM ĆU OTKRITI SVE TAJNE EVROVIZIJE! Prvo branili nastup samo njemu, a onda ga zabranili celom bendu SKANDAL!

Stars -

Gostujući u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića pevač Danijel Alibabić prisetio se Evrovizije 2005. i 2006. godine kada njegov tadašnji bend No Name zbog kontroverzi oko glasanja nije otišao na takmičenje za pesmu Evrovizije.

- Čak 18 godina ima od mog nastupa na Evroviziji 2005. godine. To je prvi moj veliki nastup u životu i nešto o čemu sam maštao kao klinac. Tada sam bio dečak od 16 godina. Bilo je pitanje da li ja uopšte mogu da učestvujem na Evroviziji, jer sam zapravo imao 15 godina do 8. maja. Kako je 21. maja bila Evrovizija većano je da li ja mogu da učestvujem jer ne ispunjavam uslove - rekao je Danijel.

03:14

Danijel Alibabić progovorio o skandalu na Evroviziji 2006. godine

Ipak, odlučili su da ga puste na takmičenje:

- Progladali su mi ipak kroz prste jer sam u međuvremenu napunio 16 godina i rekli su: Ajde može taj mali.

A naredne 2006. godine kada je No Name takođe trebalo da nastupa na Evroviziji nastale se kontroverze oko glasanja i naša zemlja nije imala svog predstavnika na takmičenju.

- Ja sam pričao mnogo puta na tu temu. To je sve ostalo pod velom misterije i tajne. Ja razmem ljude koji imaju negativan stav po tom pitanju, ali voleo bih jednom da razjasnim ljudima šta se zapravo dogodilo i nadam se da ću za to imati priliku. To jeste bio skandal.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:12

Danijel Alibabić - Ćerka je poseban dar od Boga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track