"PRODAO SAM STAN NA DORĆOLU, PRESELIO SE U NOVI SAD" Uroš Ćertić sve odao za Kurir: Planiramo prinovu, OTVORIO SAM NOVI BIZNIS!
Foto: Stefan Jokić

kurir tv

"PRODAO SAM STAN NA DORĆOLU, PRESELIO SE U NOVI SAD" Uroš Ćertić sve odao za Kurir: Planiramo prinovu, OTVORIO SAM NOVI BIZNIS!

Stars -

Život Uroša Ćertića uvek je pun zbivanja, pa se tako uključio u emisiju na Kurir televiziji dok je bio u salonu nameštaja.

Naime, prvo je rekao da je sa ženom, a potom i da je prodao stan na Dorćolu:

- Trenutno sam sa ženom u Novom Sadu, prodao sam stan na Dorćolu, a kupio u Novom Sadu. Bukvalno se selim prekosutra, a sada smo birali kuhinju, sve ostalo smo kupili, majstori kreče stan. Otvaramo teretanu za dva meseca.

01:30

PRODAO SAM STAN NA DORĆOLU, PRESELIO SE U NOVI SAD Uroš Ćertić sve odao za Kurir: Planiramo prinovu, OTVORIO SAM NOVI BIZNIS!

Potom je odgonetnuo otkud baš Novi Sad:

- Ja sam ga oduvek voleo, a otkad sam stupio u vezu, odlučio sam da ne dolazi ona u Beograd, nego da se ja ovde preselim. Miran je život, porodičan, planiramo i prinovu, otvaramo biznis, već sam uzeo lokal i kupio mašine. Za jedan stan na Dorćolu, kupio sam stan od sto kvadrata u Novom Sadu i otvoriš teretanu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track