FURA MINIĆE, SLIKA SE U KUPAĆEM! Ovo je zgodna tašta srpskog fudbalera, evo čime se bavi majka Ane Rajković! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

FURA MINIĆE, SLIKA SE U KUPAĆEM! Ovo je zgodna tašta srpskog fudbalera, evo čime se bavi majka Ane Rajković! (FOTO)

Stars -

Ana Rajković, supruga fudbalera Predraga Rajkovića jedna je od najlepših žena naših sportista, a sada je mnogima za oko zapala i njena majka Nela.

Naime, Nela Cakić bavi se uzgojem pomeranaca, dok je na Instagramu prava zvezda, budući da je prati više od pet hiljada ljudi. Oblači se atraktivno, nosi kratke suknje, a često objavljuje i fotografije u kupaćim kostimima. Bujne grudi su joj u prvom planu i kada je obučena.

Nela Cakić
foto: Printscreen

Mnogi komentarišu da su Nela i Ana kao sestre, jer Rajkovićkina majka, baš kao i ćerka, dosta ulaže u svoj izgled.

Ako je suditi po fotografijama sa Instagrama, ide u korak s trendovima.

Nela Cakić
foto: Printscreen

- Moja majka je bila samohrana i jako sam ponosna na nju. Otkada sam postala majka svoje dece, znam koliko je to teško i verujte mi da se sve u životu isplati i da pravda uvek dođe po svoje. Svaka samohrana majka je duplo jača od svake majke jer ulaže velike napore da njenoj deci ništa ne nedostaje - rekla je Ana jednom prilikom za domaće medije.

Nela Cakić
foto: Printscreen

Podsetimo, Predrag i Ana Rajković nedavno su postali vlasnici novog luksuznog stana na Vračaru, koji se nalazi u neposrednoj blizini penthausa u kome su dosad živeli kada su bili u Beogradu.

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: FOTO: Printscreen / Instagram / rajkovic__ana

U pitanju je stan u prizemlju sa velikim dvorištem, na čemu su posebno insistirali prilikom biranja lokacije. Dvorište će biti uređeno tako da u potpunosti bude podređeno njihovim sinovima, kojima će ovo biti idealno mesto za igru kada su u Beogradu. Tu će imati i bazen okružen zelenilom, a za samo opremanje zadužena je Ana, koja je već angažovala dizajnere enterijera kako bi joj pomogli.

Bonus video:

01:47

Ana Rajković progovorila o tračevima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track