"U POSLEDNJIH PAR DANA..." Sandra Rešić u suzama o pokojnom ocu otkrila kako se oseća nakon 16 godina bez njega: Vidi on sve!
Foto: Printscreen

TUGA

"U POSLEDNJIH PAR DANA..." Sandra Rešić u suzama o pokojnom ocu otkrila kako se oseća nakon 16 godina bez njega: Vidi on sve!

Stars -

Pre tačno 16 godina napustio nas je legendarni pevač Nino Rešić, otac pevačice Sandre Rešić!

Za Ninovu naslednicu je svaki 18. oktobar najteži dan u godini, jer se seća tragedije koja je obeležila za ceo život. Estrada je na ovaj dan izgubila vrsnog pevača, a Sandra oca, koji je preminuo zbog prekomerne konzumacije alkohola, u trenutku kada je imao najveću popularnost.

Sandra Rešić
foto: Privatna Arhiva

Kako Sandra kroz suze objašnjava za Alo! Njoj i njenoj mami sve je teže kako godine prolaze jer im obema sve više nedostaje.

- Pa kako mogu da se osećam, uvek kada dođe ovaj dan pričamo o njemu, još sam u poslednjih par dana i više nego obično govorila o njemu jer sam imala prilike da sedim sa autorima njegovih hitova, i to zbog kavera koje sam uradila i koji uskoro izlaze. Tako da smo danas kao i uvek tu... mama i ja zajedno - rekla je Sandra za Alo! i dodala:

Sandra Rešić
foto: Kurir Televizija

- Iskreno se nadam da bi bio ponosan na mene, i to ne samo na uspeh ili činjenicu gde sam sada što se estrade tiče, već baš zbog tvoje rečenice u okviru pitanja koje si mi postavila - "sama izborila". Vidi on sve i čuva nas, nadam se. Nedostaje... Eto - istakla je Sandra jedva suzdržavajući suze.

Pevačica je na svom instagram profilu objavila sliku sa emotivnom porukom.

-Godina prođe, dan nikad.

Kurir.rs/ Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track