"DRAGANA JE U RANGU SA MAJKLOM DŽEKSONOM I BIJONSE" Đole Đogani se prisetio saradnje sa folk zvezdom: Bila je i ostala NAJBOLJA!
Foto: Kurir Televizija, Privatna arhiva/Dragana Mirković

u susret šou "RAME UZ RAME SA DRAGANOM"

"DRAGANA JE U RANGU SA MAJKLOM DŽEKSONOM I BIJONSE" Đole Đogani se prisetio saradnje sa folk zvezdom: Bila je i ostala NAJBOLJA!

Stars -

Đole Đogani bio je prvi denser koji je početkom devedesetih sarađivao sa Draganom Mirković. Do tada nijedna pevačica nije imala svoju plesnu grupu na koncertima iako je tu u svetu bilo popularno, pa je ovakva kombinacija u Jugoslaviji postala apsolutni hit.

U susret početku emitovanja šoua "Rame uz rame s Draganom", koji startuje ovog vikenda na Kurir televiziji, Đogani se prisetio saradnje sa slavnom pevačicom.

kontra šou, Đole Đogani
foto: Kurir

- Ja sam njoj radio prvi spot i prve velike koncerte. U ono vreme bila je potpuno drugačija od svih. Tada je Dragana bila najbolja u svemu tome što je radila. Ako se neko buni i ne slaže se sa ovim, imam sve dokumentovano. Ona je u rangu s Majklom Džeksonom i Bijonse! I da peva i da igra, to treba znati, to je jako bitna stavka. Danas klinci nemaju pojma kako izgleda istorija starijih izvođača, a trebalo bi da znaju kako se to nekad radilo. Na primer, radili smo koreografiju gde sam sa jedne strane ja, a sa druge strane Sani... Mi nju podignemo i ona uradi kolut nazad i nastavi da peva. Neka dođe sad neka zvezda, bilo ko da to uradi! Kod nje ništa nije bilo statično. Već sam rekao i reći ću opet, bila je i ostala najbolja - u dahu je kazao Đole, pa se prisetio anegdote iz vremena kad je sa svojom grupom putovao sa Draganom na koncerte.

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram

- Ma tu je bilo svega i svačega. Išli smo autobusom, imali smo koncerte 26-27 dana u mesecu po dva puta dnevno u različitim gradovima. E sad, ono čega sam se sad setio, a nikada nisam rekao, a opet opisuje nju kao skromnu i dobru osobu, jeste momenat kad smo posle nastupa otišli na ručak. I sad tamo su i Gagi, Baki, Sani i još mnogo plesača, i ja im kažem ponašajte se normalno, nemojte da se svađate, pazite šta pričate. Oni sve aminuju. I dešava se da Gagi sedi prekoputa Dragane, a on je stvarno imao jako veliku tremu od nje. I mi smo tada nešto pričali, neke smešne teme, i Gagiju, kako su bila puna usta i zasmejao se, a Dragana prekoputa njega, on ispljune tu hranu na nju. Ja poludeo! A ona umire od smeha i kaže: "Ma, ljudi, šta se ovo desilo?!" Gagi je hteo u zemlju da propadne - ispričao nam je denser i dodao:

Dragana Mirković
foto: Kurir Televizija

- Dragana i ja smo imali mnogo vremena za razgovore. Znam koji su bili njeni ciljevi i želje i dokle je htela da dobaci. Ona je imala svoje snove i mislim da ih je sve ostvarila, osim što je možda dobacila i više od onoga što je planirala. Za nju nemam pitanje, samo najlepše reči - zaključio je on.

Novi zabavni format Draganin šou startuje na Kurir TV

Ovog vikenda počinje plesni talent-šou, kakav još nije viđen kod nas! Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame s Draganom" emitovaće se od 21. oktobra, svake subote i nedelje od 20 časova. Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara. Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti sebi put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

DRAGANA MIRKOVIĆ KOD IVANA GAJIĆA OTKRIVA DETALJE NOVOG ŠOU-PROGRAMA! Ekskluzivan razgovor o karijeri, deci i detaljima iz života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track