BIO JE U LJUBAVI SA KATARINOM GRUJIĆ, PLANIRAO DA ŽIVE U DVORCU: Sa ovom lepoticom ima dete, evo šta radi danas Čumetov bratanac!
Foto: Damir Dervišagić

BIO JE U LJUBAVI SA KATARINOM GRUJIĆ, PLANIRAO DA ŽIVE U DVORCU: Sa ovom lepoticom ima dete, evo šta radi danas Čumetov bratanac!

Stars -

Katarina Grujić udala se pre dve godine za fudbalera Marka Gobeljića sa kojim je dobila ćerku Katju, a pre njega imala je nekoliko dugih veza.

Đani, svadba, Đanijev sin, svadba Đanijevog sina, Katarina Grujić
foto: Nemanja Nikolić

Naime, Katarina Grujić 2015. godine počela je da se zabavlja sa Nemanjom Buhom, bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, a dve godine kasnije su raskinuli.

Katarina Grujić, Nemanja Buha
foto: Aleksandar Jovanović

Pričalo se da Nemanja i Katarina planiraju zajednički život u njegovom dvorcu koji je sagradio u Ostružnici, pa i brak, ali sve je "palo u vodu" kada se dogodio raskid.

- Ne znam zašto se tek sada diže prašina oko dvorca kad ga moj dragi ima još od početka zabavljanja. Ipak, to je nama samo udobni letnjikovac u Ostružnici gde pravimo žurke, roštiljamo i neizmerno uživamo - rekla je Katarina svojevremeno u emisiji "Ekskluzivno".

Nemanja je u međuvremenu dobio dete sa zgodnom crnkom. On se tada prinovom pohvalio i na svom Fejsbuk profilu, tako što je objavio fotografiju sa partnerkom i bebom uz komentar "Mi smo porodica", a brojni prijatelji čestitali su mu u komentarima.

Prema slikama koje objavljuje na svom profilu na Fejsbuku, može se primetiti da se Nemanja u potpunosti posvetio porodičnom životu, pa često sa svojim pratiocima deli slike sa ćerkicom. Osim toga, Nemanja putuje i po egzotičnim svetskim destinacijama, ali i provodi se na dnevnim žurkama i bazenima i nije se nimalo fizički promenio.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:20

NEPOKOLEBLJIVA KATARINA GRUJIĆ: ISKRENOST, PORODICA I LETNJA ENERGIJA NA SCENI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track