O SKANDALU OVE ZVEZDE GRANDA BRUJAO JE REGION: Napustila takmičenje jer joj se nisu dopali komentari žirija, danas je prava BOMBA
Foto: Printscreen/Youtube

ABIDA NIJE JEDINA

O SKANDALU OVE ZVEZDE GRANDA BRUJAO JE REGION: Napustila takmičenje jer joj se nisu dopali komentari žirija, danas je prava BOMBA

Stars -

Dunja Popović iz Obrenovca, tokom 2015. i 2016. je učestvovala u "Zvezdama Granda". Članovima žirija, bila je simpatična više zbog scenskog nastupa, s obzirom da su mahom kritikovali pevanje.

Dunja Popović
foto: Pritnscreen

Pevačica je tada došla do šestog kruga, i bila je u duelu sa Dragicom Zlatić. Kada su obe završile svoje nastupe, usledili su oštri komentari žirija, tačnije Marije Šerifović i Jelene Karleuše. Dunja je bila veoma besna i tada je rešila da samo napusti scenu.

Nekoliko godina kasnije, strasti su se i te kako smirile, pa je Dunja govorila o skandalu.

Dunja Popović
foto: Pritnscreen

- Nikome nije prijatno kada ga vezuju za bilo koji skandal, ali to je život, treba to prihvatiti tako kako jeste. Meni je pomalo smešna, zato što ja kao ličnost nisam intrigantna, vrlo sam mirna. Mada, možda se ne bi reklo po meni, ali zaista ne ulazim u konflikte sa bilo kim, ali sam ispala "mala od skandala", ni kriva ni dužna - izjavila je ranije Dunja i dodala:

Dunja je, u međuvremenu, promenila svoj izgled i nije više plavuša kao što je bila kada se takmičila u Grandovoj emisiji. Sada je brineta, a nema sumnje da je i dalje veoma atraktivna žena.

Podsetimo, Abida Milkunić, takmičarka iz Živinice, sinoć je napustila takmičenje Zvezde Granda, a Saša Popović je rekao kako ne zna šta je razlog njenog naprasnog odlaska.

- Ona više nikada neće moći da se takmiči - rekao je Saša.

Kurir.rs/24sedam

Bonus video:

03:37

ZVEZDE GRANDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track