SLOBINA ŽENA BRUTALNO ODGOVORILA ZLIM JEZICIMA! Jednom fotografijom sa nastupa svima zapušila usta, a ironična poruka je POBEDA
Foto: Printscreen/Instagram

HIT

SLOBINA ŽENA BRUTALNO ODGOVORILA ZLIM JEZICIMA! Jednom fotografijom sa nastupa svima zapušila usta, a ironična poruka je POBEDA

Stars -

Jelena Radanović od kako je stupila u vezu sa pevačem Slobom Radanovićem najveća mu je podrška u svakom smislu.

Jelena Radanović
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Sada već bračni par koji je nedavno dobio prvog sina svako svoje slobodno vreme koristi da provede na okupu i u porodičnoj atmosferi.

Neretko je Jelena govorila o tome koliko joj je pevač promenio život i koliko ljubavi pruža njenim sinovima iz prvog braka, a jasno je da ni ona ne zaostaje kada je njegova karijera u pitanju.

Jelena Radanović
foto: Printscreen

Koliko joj obaveze dozvoljavaju i prati ga i na nastupima, a ovoga puta je odgovorila svim "nevernim Tomama" i spekulacijama o njegovom nastupu.

Naime, Sloba je imao zakazan nastup nedaleko od lokala gde je Lepa Brena pevala, te su mnogi komentarisali da će pevač zbog toga imati manju posećenost.

Jelena se oglasila na Instagramu i svima odgovorila jednom fotografijom.

Jelena Radanović
foto: Printskrin/Instagram

- Samo da konstatujemo da je 300 metara od ovog kluba gostovala legendarna Lepa Brena, pa je kod mog muža bilo slabo - ironično je napisala Jelena.

Na slici se jasno vidi da je klub pun i da je atmosfera odlična, te se još jednom jasno pokazalo da Radanović nema problema sa konkurencijom.

Kurir.rs

Bonus video:

00:16

Sloba Radanović peva sa majkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track