VUJADIN SAVIĆ U PORŠEU OD 100.000 € JEDE PLJESKAVICU! Mirkin suprug ogladneo, baš ga briga što ga svi ŠOKIRANO gledaju: PAPARACO
Foto: Printscreen/TikTok, Zorana Jevtić

PAUZA ZA RUČAK

VUJADIN SAVIĆ U PORŠEU OD 100.000 € JEDE PLJESKAVICU! Mirkin suprug ogladneo, baš ga briga što ga svi ŠOKIRANO gledaju: PAPARACO

Stars -

Vujadin Savić baš je ogladneo, pa se za volanom svog luksuznog "poršea" dohvatio pljeskavice, i to naočigled brojnih fanova.

Vujadin Savić
foto: Zorana Jevtić

Naš paparaco uslikao je bivšeg fudbalera kako uživa u hrani na parkingu ispred jednog fudbalskog kluba. Vujadin je izgleda jedva dočekao da se naporni trening završi, pa je navalio na čuveni leskovački specijalitet.

Vujadin Savić
foto: Printscreen/TikTok

Kada je pojeo i poslednji zalogaj, nevenčani suprug Mirke Vasiljević odjurio je u nepoznatom pravcu džipom čija je cena na tržištu oko 100.000 evra. Sigurno je da je Savić uštedeo popriličnu sumu novca, koliko bi morao da iskešira da je na ručak otišao u neki luksuzni restoran.

Vujadin Savić
foto: Printscreen/TikTok

Podsetimo, Vujadin je nedavno iznenadio glumicu jednim gestom koji ju je oduševio. Koliko je voli, pokazao je kada je istetovirao njen lik na svom telu. Mirka i Vujadin imaju četvoro dece, a lepa glumica je nedavno govorila o njihovom odnosu.

Vujadin Savić, Mirka Vasiljević
foto: Nemanja Nikolić

- Ima momenata kada meni ne odgovara nešto što je on uradio i kad njemu ne odgovara nešto što ja uradim. Nisam ni ja savršena, nije ni on savršen, svi mi imamo mane i vrline. Ali naša prednost je možda u tome što smo odrastali i sazrevali zajedno, pa već jako dobro poznajemo jedno drugo i znamo gde treba da stanemo. I on i ja umemo da kažemo "izvini" - istakla je Mirka.

Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track