ZORICA BRUNCLIK JE NEKADA BILA PLAVUŠA! Isplivao snimak koji se RETKO VIĐA, ovakvu je gotovo NIKO NIKAD NIJE VIDEO
Foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

šok

ZORICA BRUNCLIK JE NEKADA BILA PLAVUŠA! Isplivao snimak koji se RETKO VIĐA, ovakvu je gotovo NIKO NIKAD NIJE VIDEO

Stars -

Zorica Brunclik koja je decenijama unazad, osim po vokalu, prepoznatljiva i po pink boji kose, koju pevačica nema nameru da menja, kako je i sama istakla jednom prilikom. Ipak, u mlađim danima je volela da ekspermentiše sa kosom, pa je u nekom momentu bila čak i plava.

U crveno se ofarbala 1993. godine, ali pre tog perioda je imala dugu plavu kosu, a na društvenim mrežama se pojavio snimak iz 1992. na kojem izgleda potpuno drugačije. U modi su tada bile drugačije frizure, pa je i Zorica pratila trendove te umesto ravne kose nosila kovrdžavu, a i šiške.

Zorica Brunclik
foto: Kurir/Ana Denda

Tokom svoje karijere ispričala je i koliko je zahtevna njena prepoznatljiva pink boja i istakla jednu zanimljivost kada je u pitanju njeno farbanje.

"Šest sati farbanja, i to već trideset i kusur godina. Ne dođe mi momenat 'neću više da se farbam'. Najinteresantnija je situacija tokom leta. Ja stalno nosim neke turbane zbog toga što ovo nije farba, ovo je preliv. Dan nakon Tašmajdana (koncert koji je nedavno održala, prim. aut.), kada se budem probudila, tamo gde bude reflektor direktno išao, boja će biti skinuta. Tu će da ostane trag kao da nisam ofarbana. Taj deo će se vratiti u plavu boju. Iz tog razloga stalno nosim maramu tokom leta", izjavila je Zorica Brunclik pre nekoliko meseci.

Kurir / Telegraf

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track