GODINAMA JE NIKO NIJE VIDEO! Voditeljka bila s MOĆNIM muškarcima, potpuno se povukla, sad se pojavila i izgleda ko BOGINJA
Foto: Pintscreen

GODINAMA JE NIKO NIJE VIDEO! Voditeljka bila s MOĆNIM muškarcima, potpuno se povukla, sad se pojavila i izgleda ko BOGINJA

Stars -

Voditeljka Katarina Šišmanović godinama nije na malim ekranima, a sinoć se pojavila u javnosti, posle dužeg vremena, na koncertu Stjepana Hausera u srpskoj prestonici.

Katarina je prisutne ostavila bez teksta, jer izgleda potpuno identično kao nekad, kad je vodila više emisija na "Pinku".

Nije želela da priča za medije koji su se našli na licu mesta, a fotografi su je pratili u stopu.

1 / 8 Foto: Ata images

Katarina se proslavila kroz emisiju "Sve za ljubav", koju je vodila sa Milanom Kalinićem. Svojevremeno je bila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, koji ima sina sa pevačicom Severinom Vučković, a onda je bila sa vlasnikom producentske kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, koji se posle nje oženio njenom koleginicom Anom Mihajlovski.

Katarina Šišmanović
foto: Printscreen/Instagram

Posle neuspelih veza, sudbonosno "da" rekla je biznismenu Dejanu Kitiću, koji živi u Sloveniji, što se ispostavilo kao problem koji je bio nepremostiv za njihovu ljubav. Venčanje je organizovano u Dominikanskoj Republici, ali su se supružnici razveli posle samo godinu i po dana.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track