ANDREANA PODRŽALA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ: Javno se oglasila nakon skandala, evo šta joj je poručila (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

ANDREANA PODRŽALA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ: Javno se oglasila nakon skandala, evo šta joj je poručila (FOTO)

Stars -

Nakon skandala koji je juče tresao estradu, emotivnim rečima je Andreana Čekić podržala Aleksandru Mladenović koja se oporavlja od nemile situacije koja joj se dogodila.

Andreana Čekić
foto: Kurir televizija

Naime, Aleksandra je preksinoć prijavila bivšeg dečka Stefana Č. za pretnje i uznemiravanje, nakon čega je momak iz Bosne i Hercegovine brzo priveden na saslušanje, posle čega je i pušten.

Mladenovićeva je otkrila kako nije mogla da veruje da će je obmanuti dečko kome je verovala, a za koga se ispostvailo da je manipulator koji je spreman na sve zbog čega je morala da uključi policiju u ceo slučaj.

Aleksandra Mladenović, Stefan Čečer
foto: Zorana Jevtić, Instagram/stefan_cecarr

Brojne kolege stale su na Aleksadrinu stranu, a Andrena Čekić javno joj se obratila rečima podrške.

Andreana Čekić podržala Aleksandru Mladenović

Andreana Čekić
foto: Printskrin/Instagram

Ona je objavila njihovu zajedničku sliku uz emotikon srca i reči - Uvek uz tebe.

Podsećamo, Mladenovićka je i javno ogolila dušu o celom slučaju.

- Nisam nikada verovala da ovako nešto može meni da se desi i da neću umeti dobro da procenim osobu, da ću toliko pogrešiti, ali iza lepih reči, obećanja, pažnje i posvećenosti krije se osoba koja je spremna na sve, da preti, progoni, ucenjuje, laže, vara– počela je Aleksandra i nastavila:

Aleksandra Mladenović
foto: Printskrin/Instagram

Iskreno sam verovala ozbiljnom manipulatoru, pogrešila ali i shvatila da je vreme da tražim pomoć. Zato devojke, učite na mojim greškama i pazite kakve izbore pravite. Ne budite naivne, reagujte na vreme i ne dozvolite da vam ljubav ostavi traumu. Ja sam to naučila na teži način, ali sam posle svih poruka koje ste mi poslali shvatila da uz vas mogu sve, znači mi to i više nego što mislite i zato hvala.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:09

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE HTELA DA SE JAVNO POLJUBIMO U ZVEZDAMA GRANDA Mladenović šokirala: Nisam htela da izvodimo cirkus!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track