DANAS SE KUPA U SVILI I KADIFI, A NEKAD JE ZBOG LJUBAVI SKAKALA SA MOSTA! Svi SKANDALI žene fudbalera i miljenice SVETSKIH MEDIJA!
Foto: Printskrin/Instagram

DANAS SE KUPA U SVILI I KADIFI, A NEKAD JE ZBOG LJUBAVI SKAKALA SA MOSTA! Svi SKANDALI žene fudbalera i miljenice SVETSKIH MEDIJA!

Stars -

Jovana Đorđević, devojački Švonja, je srpska manekenka i fotomodel.

Rođena je 1991. godine u Novom Sadu.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Većina domaće javnosti danas je zna kao suprugu poznatog fudbalera Filipa Đorđevića. Važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena kako u Srbiji, tako i u svetu.

Sa 18 godina pobedila na takmičenju za Miss Fashion TV. Tada je započela saradnju sa brojnim agencijama.

Završila je Gimnaziju „Svetozar Marković“ u Novom Sadu, a nakon toga upisala Pravni fakultet.

Priznala je da je njen otac negodovao zbog odluke da se bavi manekenstvom. Radila je za mnogobrojne agencije i proputovala gotovo ceo svet. Ivana je 2011. godine učestvovala u snimanju spota za baladu „Kako posle nas“ pevača Saše Kovačevića, a naredne godine je postala voditeljka jedne emisije koja se prikazivala na Televiziji „Pink“.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen YT

Pisalo se da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu. Manekenka je demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto. Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je reč o nezgodi.

- Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine - rekla je Jovana svojevremeno.

Međutim, onda je za jedan list ispričala drugačiju priču.

- Pomislila sam da mi nema drugog izlaza… Pogrešila sam, a toga sam bila svesna kada sam se našla u vodi - rekla je Jovana, dodajući da se kaje zbog svoje ishitrene reakcije, koja je usledila nakon ljubavne svađe sa dečkom Slavkom Moljcem.

Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Jovana se više puta našla u jeku skandala, a jednom, tokom snimanja spota pala je u vrelo čija je temperatura bila 90 stepeni. Tom prilikom zadobila je opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

Pored posla modelinga i spikera na televiziji, oprobala se i u jednom italijanskom rijalitiju "Ostrvo slavnih", kada je postala miljenica kako italijanskih tako i svetskih medija koji su je upoznali još kao modela.

Jovana Švonja, Filip Đorđević
foto: Instagram

Brak sa fudbalerom

U aprilu 2014. godine je započela vezu sa tri godine starijim Filipom Đorđevićem. Nakon tri meseca su se verili, a 10. novembra su se venčali. Građansko venčanje je održano u beogradskom restoranu, a ubrzo je sa suprugom otišla u Rim pošto on nastupa za rimski fudbalski klub Lacio.

Inače, Filip je često u žiži medijske pažnje upravo zbog supruge. Njih dvoje imaju dvoje dece - ćerku Noel i sina Leona.

Iako su mnogi mislili da će se manekenka u bračnim vodama smiriti, desilo se "divljanje za volanom" kao jedan u nizu skandala koji prate Jovanu.

Podsetimo, Jovana je napravila i nekoliko prekršaja u noći između 15. i 16. februara pršle godine. Policija je na teritoriji Novog Beograda tokom noći zaustavila automobil marke BMV kojim je nekadašnja manekenka upravljala brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina. Protiv nje podnete su odgovarajuće krivične prijave.

Jovana danas uživa u luksuzu sa svojom porodicom, a neretko sa svojim pratiocima deli porodične trenutke. Posvećena je supruga i majka, ali to je ne sprečava da vodi računa o sebi.

Kako mnogi kažu, izgleda nikada bolje i vodi nešto mirniji život u odnosu na ono o čemu su mediji do nedavno pisali.

Kurir.rs

Bonus video:

00:25

SKUVAĆETE SE OD SNIMAKA ŽENE FUDBALERA! Jovana Đorđević samo u BRUSU, a pantalone ISCEPANE na pozadini! Kakve OBLINE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track