"NAMERNO MI JE UNIŠTILA BUDUĆNOST" Mladenovićka prijavila bivšeg dečka policiji, sud naložio da napusti Srbiju, on se sad oglasio
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen Paparaco Lov, RINA

uznemiravanje

"NAMERNO MI JE UNIŠTILA BUDUĆNOST" Mladenovićka prijavila bivšeg dečka policiji, sud naložio da napusti Srbiju, on se sad oglasio

Stars -

Bivši dečko Aleksandre Mladenović, Stefan Čečar, oglasio se nakon odluke suda da napusti Srbiju u narednih sedam dana.

Aleksandra Mladenović, Stefan Čečer
foto: Damir Dervišagić, Instagram/stefan_cecarr

Podsetimo, njega je pevačica prijavila za uznemiravanje, a agoniju kroz koju je prošla s njim trajala je danima. On je dolazio na njena vrata i uznemiravao je, pisao joj da će se ubiti i da ima pištolj, zbog čega se ona osetila ugroženom i pozvala policiju koja ga je privela.

Steafn priča drugačiju priču od pevačice, objavljuje njihove zajedničke fotografije, piše da je voli, a i u svojoj izjavi medijima negira da zbog pevačice mora da napusti Srbiju, već on navodi skroz drugi razlog.

- Tačno je. Moram da napustim Srbiju iz razloga što nisam prijavio boravak, ne zbog Aleksandre. Ona mi je namerno uništila budućnost lažima. Psihički sam loše i završio sam u bolnici - priča Stefan, a na pitanje da li postoji šansa za pomirenjem sa pevačicom, odgovara:

- Pomirio bih se s njom samo ako je u drugom stanju jer je ona ipak neko ko je bio moj - zaključuje Stefan.

Aleksandra Mladenović
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, prema priči izvora, nakon niza incidenata između pevačice Aleksandre Mladenović i Stefana Čečara, bosanskohercegovačkom državljaninu naloženo je da napusti Srbiju.

- Aleksandra i Stefan su juče bili oboje u PS Zvezdara, u različito vreme, da potpišu da su primili hitne mere. Ona je posavetovana da odmah prijavi bilo kakvo uznemiravanje, a njemu je sudija za prekršaje naredio da izađe iz Srbije u roku od 7 dana. Nije bilo nikakvih kasnijih prijava - rekao je izvor.

Sukob između Aleksandre Mladenović i Stefana Čečera poslednjih dana neprestano intrigira javnost, nakon što je pevačica prijavila bivšeg dečka za pretnje i uznemiravanje. Stefan je zabranu prilaska, koja mu je bila naložena prekšio, pa je ubrzo priveden.

Kurir/Informer

Prijavite nasilje Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni. Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

01:09

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE HTELA DA SE JAVNO POLJUBIMO U ZVEZDAMA GRANDA Mladenović šokirala: Nisam htela da izvodimo cirkus!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track