VAŽI ZA NAJBOGATIJU PEVAČICU, A DUGUJE ZA VODU! Maja Šuput u Americi ruča pored Bekama i Mesija, u Zagrebu je čeka zaplena imovine
Foto: Printscreen/Instagram

neplatiša

VAŽI ZA NAJBOGATIJU PEVAČICU, A DUGUJE ZA VODU! Maja Šuput u Americi ruča pored Bekama i Mesija, u Zagrebu je čeka zaplena imovine

Stars -

Pevačica Maja Šuput trenutno je na godišnjem odmoru u Majamiju i na svojim profilima na društvenim mrežama se hvali kako uživa u restoranima koje posećuju i svetski poznate ličnosti. Ali, nju nakon povratka u Hrvatsku čeka zaplena imovine zbog neplaćenih računa.

- Muž mi je u polunesvesti, ali se pravi... Tri stola dalje sede Mesi i Bekam, pohvalila se pevačica na Instagramu, koja očito ne mari za obaveze i plaćanje komunalija.

Naime, prema javno dostupnim podacima, Maja, koja važi za jednu od najbogatijih pevačica u Hrvatskoj, duguje Vodovodu nešto više od 100 evra, u što su uračunati kamata i troškovi zaplene. Ovo nije prvi put da je neredovna s plaćanjem računa.

Podsetimo, Maja je nedavno bila akter skandala kada su članovi njenog benda u prostoru đurđevačkog Starog grada viseli s lustera i jahali topove.

Kurir/24 sata.hr

Bonus video:

00:34

SPREMNA ZA SINA NASLEDNIKA! Pevačica čeka dete u PETOJ DECENIJI: Oglasila se i pokazala orman za bebu, jedna boja DOMINIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track