“Lexington band” za 48 rasprodao 30 odsto beogradske ARENE, Bojan Vasković poručio: “Pružićemo veče puno emocija”
Foto: Promo

“Lexington band” za 48 rasprodao 30 odsto beogradske ARENE, Bojan Vasković poručio: “Pružićemo veče puno emocija”

Stars -

Najtraženija domaća grupa “Lexington” održaće 8. marta spektakularni koncert u Štark areni, a verna publika je već na vreme obezbedila karte.

Tako je već 30 posto rasprodato arene, što već ide u prilog njihovoj popularnosti koji uživaju godinama unazda.

-Zaista smo zadovoljni kako ide prodaja karata. Imamo dobru interakciju sa publikom, pa nam redovno šalju poruke da sa nestrpljenjem iščekuju koncert. To nam daje vetar u leđa da uvek budemo bolji, a priredićemo publici nastup za pamćenje. S obzirom na to da idemo punog srca u ovaj projekat i da ćemo pružiti veče puno emocija, jedva čekujemo 8. mart – kaže Bojan Vasković.

Bend je počeo sa predstavljanjem novog albuma, a pesma "Lavovi" objavljena je pre nekoliko dana. Publika je oduševljena, te se ispod numere na "Youtube" mogu pročitati neki od komentara: "Momci nemaju grešku kada su pesme u pitanju,bravo ! Jedva čekamo Arenu", "Lexingtoni ne greše pesmu, sve jedna lepša od druge, svaka čast momci", "Bokijev glas je kao topla karamela.Odmah se lepi za srce i dušu!Divna topla dobro začinjena balada u nizu.Momci vi ste meni ljubav:oduvek-zauvek!Živi i zdravi bili,želim vam muzičku večnost!", glase neki komentari.

Inače, “Lexington” je 2020. godine održao koncert o kojem se i danas priča.

Tačno četiri godine kasnije, dobro poznat sastav se vraća na grandioznu binu, gde će izvesti pesme sa novog albuma “Lavovi”, ali i dobro poznate stare hitove, među kojima su: “Dobro da nije veće zlo”, “Donesi”, “Potraži me”, “Pijane usne”, “Kako je tako je”, “Dođi ove noći”, “Cvijeće”, “Bosanka”, “Miris karmina”, “Ljetne kiše”, “Dugujem ti sebe”, “Venama”, “Nema šanse”, “Prišla”, “Uvrijedi me”, “U srce udaraj” kao i mnogi drugi.

Karte za ovaj spektakl su već u pretprodaji na blagajnama Štark arene, a mogu se kupiti i putem online aplikacije EFinity i sajta EFinity.rs. kao i Tickets.rs po cenama: Parter 1.600 dinara, Fan pit 2.200 dinara, Barski sto (5-6mesta) 3.500 dinara po karti, Nivo 200 bolja kategorizacija 2.700 dinara, Nivo 200 2.400 dinara, Nivo 400 bolja kategorizacija 1.800 dinara, Nivo 400 1.500 dinara.

Podsetimo, “Lexington” je osnovana 2004. godine, od tada do danas održali su preko 2.000 nastupa i koncerta. Iza njih su mnogobrojni festivali. Dobitnici su najprestžnijih regionalnih nagrada u svetu muzike.

Prvi album pod nazivom "Kako je tako je" objavljuju 2010. godine, a do danas su snimili preko 70 pesama.

Prvi veliki samostalni koncert, odžali su 2015. godine na stadionu FK Voždovac, koji je jedinstven po tome što se nalazi na krovu tržnog centra. Ovo je ujedno prvi put na svetu, da je 20.000 ljudi bilo prisutno na krovu.

Čuveni sastavi čine: Bojan Vasković, Miloš Vuksanović, Darko Jovanović, Dragoljub Stević, Dejan Krstić.

INSTAGRAM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja