ĆERKA LUNE I MARKA POSTALA HIT NA MREŽAMA! Pokazala plesno umeće i nasmejala sve do suza "Našla sam sebi drugaricu" (VIDEO)
Foto: ATA images

preslatko

ĆERKA LUNE I MARKA POSTALA HIT NA MREŽAMA! Pokazala plesno umeće i nasmejala sve do suza "Našla sam sebi drugaricu" (VIDEO)

Stars -

Marko Miljković i Luna Đogani su nedavno dobili drugu ćerku, kojoj su dali ime Lana. Ponosni roditelji neretko dele video snimke iz svog doma, a sada je Miljković podelio zanimljivi trenutak dok njihova starija ćerka Mia pleše.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, Marko je pustio muziku, a mala Mia je pokazala plesne pokrete. Ona je uzela lutku i sve vreme igrala u ritmu, a neodoljivi snimak postao pravi hit na Instagramu.

00:23

Marko uživa sa ćerkicom

- Nabavila sam sebi drugaricu - napisao je šaljivo Marko u opisu videa, koji možete pogledati iznad.

Inače, Luna potiče iz denserske porodice Đogani, te se čini da će mala Mia biti njihova naslednica.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Luna Đogani se nedavno drugi put porodila i na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Lana.

Luna Đogani i Marko Miljković žive u stanu na Bežanijskoj kosi, koji ima 80 kvadrata i za koji se piše da su ga platili oko 160.000 evra.

- Istina je da smo stan kupili na kredit i da ćemo ga otplaćivati narednih 15 godina, a ja se nadam i dosta manje. Moramo da budemo uporni i da se trudimo. Zajedničkim snagama možemo da isplatimo nekretninu. Jednim delom smo platili kešom, jednim delom je kredit. Od te priče da nas fanovi finansiraju, to apsolutno nije istina - rekao je tada Miljković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track