STANIJA OD SRBIJE DO HOLIVUDA: Hju Hefneru ušla u vilu, osigurala pozadinu, pobedila u rijalitiju, evo kako je NEKADA izgledala!
Foto: Printskrin/Instagram

vremeplov dobrojevićeve

STANIJA OD SRBIJE DO HOLIVUDA: Hju Hefneru ušla u vilu, osigurala pozadinu, pobedila u rijalitiju, evo kako je NEKADA izgledala!

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević postala je poznata javnosti kada se pojavila u "Survivor Srbija VIP", ali je tada izgledala potpuno drugačije i predstavila se kao studentkinja iz Novog Sada.

Stanija Dobrojevic
foto: Kurir

Jedna je od prvih devojaka koja je termin "starletizam" donela u Srbiju i jedina koja je bila u kući Hju Hefnera.

Ona se ranijih godina često hvalila svojim poznanstvom sa osnivačem “Plejboj” magazina, koji je pre nekoliko godina preminuo u 91. godini. Stanija je ludovala na njegovim žurkama, slikala se, pozirala, igrala golf i ušla u najuži izbor od 12 devojaka za fotografisanje za naslovnicu.

1 / 10

Osim toga, Stanija je ovako nekada pričala o Hju Hefneru:

- Hefner je jedan fin dekica, sitan i star, ali je pravi džentlmen i devojke ga obožavaju. “True Hollywood Story”, Hjuova objavljena biografija, kao i objavljenje knjige pojedinih zečica, potrvrđuju da je mit istinit. Bio je sa najlepšim devojkama sveta dok ga nije izdala “snaga”! Mada, ženi se u junu sa 24-godišnjakinjom, neka im je sa srećom! Do kraja godine trebalo bi da se zna koja devojka će biti srećnica i dobiti naslovnu stranu američkog “Plejboja”.

Naime, Stanija tada nije imala silikone, već je bila potpuno prirodna devojka i svih tih meseci gledaoci su imali prilike da je vide bez šminke i sređene kose.

Dobrojevićeva je sa godinama uradila brojne plastične operacije, a prvo se odlučila za povećanje grudi. Ubrzo je uradila usne, a potom nos, jagodice, mačije oči, obrve - i potpuno promenila lični opis.

"Stanija je posle slika koje su se pojavile na jednom forumu rešila da stavi silikone u grudi. Prvo je ugradila "trojke", a potom ih je povećala na "četvorke"! Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 evra. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj. Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i rešila se podočnjaka. Uradila je i tzv. mačje oči, koje su u poslednje vreme veoma popularne na estradi. Pre nekoliko godina je povećala i zadnjicu. Ipak joj je pozadina zaštitni znak! Prema njenim rečima, Dobrojevićeva je stavila fasete na zube od 4.000 evra, ali i nadogradila kosu prirodnom dlakom, koju je platila 3.000 evra", rekao je svojevremeno izvor za Informer.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Nekoliko godina unazad postala je jedan od najpoznatijih rijaliti igrača, a u jednom formatu je čak i pobedila.

Svoju pozadinu koja joj je donela bogatstvo, kako je sama rekla, osigurala je, a nedavno i kupila sebi novi dom koji je opremila sa puno ljubavi.

Danas svakodnevno intrigira i važi za jednu od najatraktivnijih devojaka na javnoj sceni.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track