NAKON ZATVORENOG OKA I DEFORMISANOG LICA ŠAVIJA GRMI NA MREŽAMA: Isplivao šok snimak, Nataša nikad provokativnija (VIDEO)
Foto: Kurir/Privatna arhiva, Jelena Vučetić

jača nego ikad

NAKON ZATVORENOG OKA I DEFORMISANOG LICA ŠAVIJA GRMI NA MREŽAMA: Isplivao šok snimak, Nataša nikad provokativnija (VIDEO)

Stars -

Nataša Šavija koja je optužila Stefana Karića za nanošenje teških telesnih povreda, otkrila kako izgleda 6 meseci nakon incidenta.

Starleta je u maju ove godine optužila je Stefana Karića, nekadašnjeg učesnika rijalitija Zadruga, da ju je pretukao na jednoj svadbi zbog "prekratke suknje".

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Nataša je na društvenim mrežama objavljivala snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi nasilje, zbog kojeg je Karić proveo mesec dana u zatvoru.

01:00

Nataša Šavija 6 meseci nakon incidenta zapalila Instagram

Usledela je hajka na Instagramu, svakodnevno je pričala o njemu, otkrivala detalje incidenta, medicinske izazove s kojima su se suočavali lekari koji su je dva puta operisali, da bi se nakon svega Nataša prvo pomirila sa Stefanovim ocem Osmanom Karićem, a onda navodno i Stefanom.

Pre izvesnog vremena se vratila na Onlifens, platformu preko koje zarađuje već neko vreme i zahvaljujući kojoj je izgradila i kuću u Novom Sadu, a sada otkrila i kako izgleda 6 meseci od stravičnih događaja.

Kurir.rs/ Mondo

Bonus video:

00:17

Evo kako izgleda Nataša Šavija posle operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja