ZBOG OVE PESME GOCA TRŽAN DA I POSLEDNJI DINAR U KAFANI! Ne propustite "Pusti brigu" danas od 17.10 časova na Kurir televiziji
Foto: Kurir Televizija

ZBOG OVE PESME GOCA TRŽAN DA I POSLEDNJI DINAR U KAFANI! Ne propustite "Pusti brigu" danas od 17.10 časova na Kurir televiziji

Stars -

Još jedno zabavno popodne na Kurir televiziji je pred nama, a ove nedelje zabava je zagarantovana jer će voditeljka Ljiljana Stanišić ugostiti pevačice Gocu Tržan, Tijanu Dapčević i glumca Igora Damjanovića.

00:56

Zbog ove pesme Goca Tržan da i poslednji dinar u kafani!

Pored ovakvih imena među gostima bilo je nemoguće da emisija prođe bez sjajne atmosfere i pesme, te je već na samom početku Tijana zapevala nekoliko makedonskih pesama i oduševila sve u studiju po ko zna koji put svojim glasovnim umećem. Goca Tržan je otkrila Ljilji zbog koje pesme muzičarima da i poslednji dinar u kafani, dok je Igor otkrio da, pored glume, poseduje talenat i za sviranje nekih instrumenata, što je u emisiji i pokazao.

U opuštenom razgovoru sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić gosti su se dotakli teme vaspitavanja dece i kako oni izlaze na kraj sa svojim naslednicima, kao i š ta misle o muzici koju danas slušaju tinejdžeri. Goca je iznenadila sve mišljenjem da danas svako može da bude bogat i otkrila koje su veštine neophodne za to. Igor je najavio predstavku Cikaške perverzije, a Tijana Vesele devojke, koje igraju u Akademiji 28.

Kao i uvek, vrhunski kuvar i aranžer hrane, Dejan Šutanovac bio je zadužen za nedeljni ručak, dok je komšinica Jasmina Stijović ponovo sve nasmejala do suza.

Ne propustite još jedno zabavno popodne danas od 17.10 časova na Kurir televiziji! Očekuju vas sjajni gosti, odlične priče i mnogo muzike i sjajna atmosfera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja