RAT BIVŠIH NE JENJAVA! ČARLS UZEO SAV NOVAC SA RAČUNA ELE DVORNIK! Sve firme su njene, on je KAMIKAZA! Influenserka u BLOKADI!
Foto: Printscreen/Instagram

RAT BIVŠIH NE JENJAVA! ČARLS UZEO SAV NOVAC SA RAČUNA ELE DVORNIK! Sve firme su njene, on je KAMIKAZA! Influenserka u BLOKADI!

Stars -

Britanski preduzetnik Čarls Pirs (54) tužio je svoju bivšu suprugu Elu Dvornik (32) zbog udelu u kući u Balama, čiji je ona jedini vlasnik. Kako su pisali hrvatski mediji, njena firma je sada u blokadi, ali razlog svemu nije loše poslovanje nego postupci njenog supruga od kojeg se razvodi.

Takođe, prema informacijama iz njenih bliskih izvora, Čarls joj je navodno uzeo novac s poslovnih računa firme "Manijak" i obrta "Cruella". Naime, on je neovlašćeno kao zaposlenik, koji je imao pristup tim računima, sav novac prebacio na svoj privatni žiro-račun.

Ela Dvornik
foto: Printscreen

Influenserka je 2016. godine pokrenula firmu 'Manijak', a tada je objasnila da se radi o prvom evropskom inkubatoru koji je okupljao influensere te marketinšku platformu za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Firma je od početka imala jednog zaposlenog, a od 2021. godine su na njoj dva zaposlenika s platom malo većom od 1.000 evra. "Manijak" je, prema Fininim podacima, prošle godine imao prihod od 219.000 evra. Kapital i rezerve su iznosili 300.000 evra. Ove godine firma je tri puta bila u blokadi i izlazila iz nje, a u leto je objavljena na listi da ne daje plate, a 22. septembra je četvrti put blokirana i tako je i danas.

Ela Dvornik
foto: Printscreen/Instagram

Obrt "Cruella" pokrenula je 2018. godine, a i on je četvrti put ove godine u blokadi. Međutim, ove godine Ela je pokrenula novu firmu "Alterella" koja uredno posluje.

- To bi uradio svako kad bi video da se opstruira nešto što je vrednim radom napravio. Sve te firme bile su Eline, Čarls je bio samo zaposlen. On je kamikaza - rekao je izvor i napomenuo da je Čarls svojim akcijama uništio firmu.

Podsetimo, par je na početku veze živeo u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, venčali su se u Las Vegasu i dobili su dve kćeri, Balie i Lumi, s kojima su se pre dve godine preselili u Bale jer je život u Istri više odgovarao Čarlsu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine je Čarls sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom periodu odlučio da zatvori za javnost svoj profil na Instagramu.

U aprilu ove godine Glas Istre je pisao kako je Čarls svojim komšijama u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vreme i koja je navodno njegovih godina. Iako je Ela potom demantovala glasine, čini se da jednostavno nije bila spremna da govori o svom privatnom životu.

Pre nekoliko dana saznalo se kako je Čarls tužio Elu.

- Zabeležen je spor radi utvrđenja i podela bračne imovine - kratko piše u zabeležbi. Nadalje, navodi se i kako sama kuća ima 124 kvadratna metra, a dvorište 551 kvadratni metar, odnosno ukupna kvadratura iznosi 675 kvadratnih metara, piše u zemljišnim knjigama.

kurir.rs/jutarnji.hr

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track