MUŽ TANJE RAĐENOVIĆ SE SKINUO I POKAZAO MIŠIĆE! Osvanula hit fotografija sa letovanja: Ljubav im je počela BURNO, a sad UŽIVAJU!
Foto: Printscreen/Instagram

opa

MUŽ TANJE RAĐENOVIĆ SE SKINUO I POKAZAO MIŠIĆE! Osvanula hit fotografija sa letovanja: Ljubav im je počela BURNO, a sad UŽIVAJU!

Stars -

Voditeljka Tanja Rađenović i njen suprug Petar već izvesno vreme uživaju u ljubavi. On se možda i ne pojavljuje tako često pred očima javnosti kao ona, ali jedna njihova fotografija s letovanja dan-danas se „vrti" onlajn - zbog mišića koje je on tom prilikom pokazao.

Baš kao i njegova izbaranica, koja i te kako ume da pobere sve simatije, na ovaj način, a sasvim neplanirano, bio je privukao ogromnu pažnju publike.

Priča Tanje i Petra, inače, počela je na krajnje neobičan način. Kako je ona svojevremeno ispričala - kao devojka je živela na Dorćolu i u njenoj zgradi trebalo je da se otvori kafić. Ona je bila oštro protiv, da bi na kraju uplovila u romansu ni sa kim drugim, do s današnjim suprugom.

Zajedno, dobili su dve ćerke, Anđelu i Teodoru.

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj „silikonskoj dolini" na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - kazala je svojevremeno Tanja, dodajući da se njihovo venčanje i danas prepričava kao jedna odlična zabava.

Kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

01:42

MORAMO DA ISPOŠTUJEMO GLEDAOCE Voditeljka u teretani pokazala izvajanu figuru: Kada čujete šta jede, PAŠĆETE U NESVEST!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track