PLESAČ IZNERVIRAO SPECIJALNOG GOSTA! Dejan Milićević: Ti me zezaš? IMA DA TRPITE POSLEDICE! Kandidat: Sve je bilo brzo i spontano
Foto: Kurir televizija

rame uz rame sa draganom

PLESAČ IZNERVIRAO SPECIJALNOG GOSTA! Dejan Milićević: Ti me zezaš? IMA DA TRPITE POSLEDICE! Kandidat: Sve je bilo brzo i spontano

Stars -

Svake subote i nedelje, od 20:00 časova, uživajte u novim epizodama najgledanije plesne emisije "Rame uz rame sa Draganom" , samo na Kurir televiziji.

Naime, 14 plesača podeljeno je u dve grupe, prošli put su za izazov imali da skinu koreografiju pesme "Kaži mi".

Rame uz rame sa Draganom, Dejan Milićević
foto: Kurir Televizija

Oni će se tri meseca boriti za priliku da zasijaju na velikoj sceni, rame uz rame sa Draganom Mirković, na njenom jubilarnom koncertu. Pored toga, glavna nagrada je - milion dinara.

U ovoj epizodi, specijalni gost je Dejan Milićević, modni fotograf i reditelj, koji je prvo napomenuo da u šou-biznisu kao takvim mora stalno da se menjaš:

- Ono što je potrebno kako bi osoba opstala u ovom svetu ajkula, odnosno šou-biznisu, jeste da se konstantno menjaš, budeš apgrejdovan i da stalno pokazuješ različite svoje talente i da ne budeš dosadan. Za scenu je bitno da imaš tu zvezdanu prašinu, da pleniš, kada izađeš na scenu da daš svoj maksimum i da očaraš ljude, da im daš magiju.

Potom se osvrnuo na svoju saradnju sa Draganom Mirković:

Dragana Mirković
foto: Kurir TV

- Saradnja sa njom je epski momenat u mojoj karijeri, a sada naša saradnja traje više decenija. Dragana je svoju karijeru gradila vrlo temeljno. Kada je ona počinjala, morala je mnogo toga da se odrekne, bilo je mnogo truda, rada, uloga, suza, neprespavanih noći... Sve je to bilo potrebno da bi došla do ovoga danas. Ona je ime i moć danas. Nije slučajno tu gde jeste. Bila je fer i dobra kroz celu karijeru, univerzum je nju nagradio.

U ovoj epizodi, takmičari su podeljeni u četiri grupe, a to su disko, rok, kantri i folk.

U videu možete pogledati prvi kontakt Dejana Milićevića sa kandidatima:

02:04

RAME UZ RAME SA DRAGANOM: Prvi kontakt Dejana Milićevića sa kandidatima

Milićević je jednom kandidatu dao majicu na bretele, koja je dugačka, on ju je obukao preko već postojećeg autfita, pa je Milićević imao jednu rečeicu za njega:

- Da li ti mene zezaš?

Dragana Mirković
foto: Kurir televizija

Zbunjeni kandidat je odgovorio sledeće:

- Sve je bilo nekako na brzinu i jako spontano.

Milićević je onda zašao u suštini posla:

- Bilo kojim biznisom da se baviš, šta, vi mislite da meni odgovara da mi 30 godina pevačice skaču po glavi? Jednostavno, hteo sam u šou-biznis, u modu, izvoli, otvorena su vrata, pa se snalazi. Isto tako i oni, hteli su da igraju, da uđu u taj svet plesa, onda imate da trpite određene posledice i stvari koje taj glamur i sjaj nose.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:16

NAJEŽILA SAM SE! Dragana Mirković VAN SEBE nakon spektakularne koreografije plesača: ZASUZILE SU MI OČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track