LUSTERI OD SVAROVSKI KRISTALA, KLAVIRI, ZLATNA OGLEDALA Zavirite u svaki kutak ZAMKA Dragane Mirković, jedan detalj nosi SIMBOLIKU
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir Televizija

rame uz rame sa Draganom

LUSTERI OD SVAROVSKI KRISTALA, KLAVIRI, ZLATNA OGLEDALA Zavirite u svaki kutak ZAMKA Dragane Mirković, jedan detalj nosi SIMBOLIKU

Stars -

Dragana Mirković, ekskluzivno za Kurir televiziju, u okviru takmičarskog šoua "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom od 21 čas, otvorila je vrata svog dvorca Ebenfurt.

Folk zvezda pre dve decenije je sa suprugom Tonijem Bijelićem kupila ovu građevinu i godinama ulagala da je iz stanja ruševine vrati u prvobitno stanje.

1 / 10 Foto: Kurir TV

Velelepni zamak Ebenfurt vredi čitavo bogatstvo, a pevačica je sa velikom ljubavlju i pažnjom vodila računa o svakom detalju. Sve oduše suvim luksuzom, gledalo se na svaki detalj. Kristalni lusteri, pozlaćena ogledala na svakom koraku, umetničke slike, a nije se moglo ni bez muzike, pa je tu i nekoliko klavira, a jedan detalj je sve oduševio - šlem koji su nosili stari Rimljani.

Dragana Mirković
foto: Kurir TV

Ono što još oduševljava jeste i vozni park, a besne mašine su poređane na samom ulazi u velelepni dvorac.

Dragana Mirković
foto: Kurir TV

Naime, poznato je da ovo zdanje ima poseban kulturno-istorijski značaj. Jedna od najzanimljivijih činjenica zapravo jeste da je u zamku živela Marija Terezija, koja je krajem 18. veka često boravila u njemu i molila se u kapeli koja se takođe nalazi u Draganinom domu.

Dragana Mirković
foto: Kurir TV

Enterijer dvorca Dragana i Toni su zajedno osmislili, poseban akcenat je na belim, zlatnim i bež tonovima koji unutrašnjosti daju prefinjenu notu, a posebnu pažnju privlače antički motivi, unikatni predmeti i komadi nameštaja kao i lusteri ukrašeni Svarovski kristalima.

"Rame uz rame sa Draganom" subotom i nedeljom od 21 sat

Počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Miomir Milić

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

kurir.rs

Bonus video:

03:13

BILA SAM VUKOVAC, NAJBOLJI ĐAK U ŠKOLI Dragana Mirković imala sasvim drugi SAN, zbog ovoga nije htela da postane PEVAČICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track