"IMA DANA KADA BIH JOJ ISKOPALA OČI!" Šok priznanje Goce Tržan o svojoj ćerki Leni: Moje dete ume da se bori i DA KAŽE NE
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"IMA DANA KADA BIH JOJ ISKOPALA OČI!" Šok priznanje Goce Tržan o svojoj ćerki Leni: Moje dete ume da se bori i DA KAŽE NE

Stars -

Goca Tržan gostovala je u emisiji Pusti brigu gde se dotakla svoje ćerke Lene i kakvog odnosa njih dve imaju.

- Lena nije opasnica, ona samo ima svoj stav u životu. Ja joj se u mnogome divim i svakog dana učim od nje. Mislim da svaki pametan roditelj shvati u nekom trenutku da ima puno da nauči od svog deteta. Jer deca služe da pokažu našu sliku. Kada pogledaš svoje dete to ti je ogledalo. Moje dete je pri sebi, ume da se bori i da kaže ne. To učim svakog dana od nje - rekla je pevačica i dodala:

01:08

IMA DANA KADA BIH JOJ ISKOPALA OČI! Šok priznanje Goce Tržan o svojoj ćerki Leni: Moje dete ume da se bori i DA KAŽE NE

- Ima dana kada bi je iskopala oči i zakopala u dvorištu kao svaki roditelj. Ali to je normalna stvar kada imaš tinejdžera u kući, svaki roditelj koji ima tinejdžera zna o čemu pričam.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:56

Zbog ove pesme Goca Tržan da i poslednji dinar u kafani!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja