ŽENA NIKOLE LAZETIĆA POSTALA POLJOPRIVREDNICA! Sonja zamenila Dedinje Avalom, pa TRAKTOROM obrađuje zemlju pored LUKS vile (FOTO)
Foto: Kurir/Mihajlo Pavlović, Printscreen

GAJI ORGANSKO VOĆE I POVRĆE

ŽENA NIKOLE LAZETIĆA POSTALA POLJOPRIVREDNICA! Sonja zamenila Dedinje Avalom, pa TRAKTOROM obrađuje zemlju pored LUKS vile (FOTO)

Stars -

Nekadašnji srpski fudbaler Nikola Lazetić i njegova supruga Sonja imaju lep i skladan brak u kom uživaju od 2011. godine.

Oni su se pre izvesnog vremena preselili na Avalu, pošto je konačno završena izgradnja luksuzne vile koju su pravili po svojim željama i potrebama.

Sonja Lazetić
foto: Printskrin/Instagram

Kako saznajemo, Sonja je nakon odlaska iz prestonice potpuno promenila način života, pa je počela da se bavi i poljoprivredom i obrađuje zemlju, na kojoj je počela da gaji organsko voće i povrće. Njih dvoje su kupili i jedan od najmodernijih traktora koji se može naći na tržištu, a koliko je opčinjena seoskim poslovima, svedoči i činjenica da u prestonicu u poslednje vreme skoro i ne dolazi, te da je sve svoje slobodno vreme posvetila novom hobiju, koji planira da u budućnosti pretvori u pravi biznis.

Sonja Lazetić
foto: Printskrin/Instagram

Sonja se nedavno obratila i svojoj prijateljici na Iksu (nekadašnji Tviter), pa joj je napisala da otkad se preselila na Avalu, više uopšte ne vodi računa o fizičkom izgledu i da je rad na selu iscrpljuje.

- Ne farbam se. Već godinu i po dana se ne feniram, jer rad na selu isceljuje i ukovrdžam se za pola sata. Sad furam prirodne lokne, sama se šišam i prava sam divlja žena. I mnogo mi je lepo - napisala je Sonja.

Sonja Lazetić
foto: Printskrin/Instagram

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sonjom, ali nam se ona nije javljala na pozive.

Podsetimo, Lazetićeva je za medije svojevremeno ispričala da Nikola i ona na Avali imaju svoj mir i da u okviru imanja imaju i svoju šumu.

Sonja Lazetić
foto: Printskrin/Instagram

- Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu. Imamo čak i deo šume u okviru imanja. Za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima, selimo se s Dedinja - rekla je Lazetićeva pre nekog vremena.

Sonja Lazetić
foto: Printskrin/Instagram

Danas, kada su svi radovi gotovi, Sonja i bivši fudbaler maksimalno uživaju u miru i lepoti Avale. Imanje je uokvireno visokom ogradom, a travnjak koji imaju oko kuće veliki je skoro kao fudbalski teren. Tu najviše uživaju ljubimci porodice, dva velika psa rase kane korso. Lazetići su napravili i bazen, džakuzi, roštilj, a enterijer je urađen po najvišim standardima.

Stars
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track