BIVŠI JOJ NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA, PRETIO SUICIDOM: Na početku karijere nije ličila na sebe, a sada je prava BOMBETINA (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

aleksandra mladenović NEKAD I SAD

BIVŠI JOJ NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA, PRETIO SUICIDOM: Na početku karijere nije ličila na sebe, a sada je prava BOMBETINA (FOTO)

Stars -

Aleksandra Mladenović proslavila se učešćem u takmičenju "Zvezde Granda" a svojom bojom glasa se odmah izdvojila od ostalih pevača.

Aleksandra Mladenović
foto: Printskrin

Aleksandra se prvi put pojavila kao plavuša prirodne lepote, ali ubrzo je počela da se menja i ide na korekcije lica.

Ako je sudeći po fotografijama, pored obrva, podvrgla se uvećanju usana i sitnim bockalicama kako bi lice dovela do savršenstva.

Aleksandra Mladenović
foto: Printskrin/Instagram

Pustila je kosu i ofarbala se u tamno, te je već neko vreme zanosna brineta.

U jednom trenutku njen izgled je bio izložen lošim komentarima, te je pevačica objasnila da su neke od promena uzrokovane zdravstvenim problemima.

1 / 10 Foto: Printskrin/Instagram

Danas Aleksandra izgleda bolje nego ikad, a nedavno je ponovo bila predmet komentarisanja zbog "brazilske pozadine", pa se šuškalo da je upravo ona vlasnica najbolje prirodne zadnjice na estradi.

Podsetimo, pevačica je danima u žiži javnosti zbog prevare bivšeg partnera koji ju je psihički uznemiravao i pretio ubistvom i samoubistvom, te je nakon svega dobio zabranu prilaska Aleksandri od strane policije.

Kurir.rs

Bonus video:

00:44

SVIMA NEKO NEKADA ZABIJE NOŽ U LEĐA Aleksandra Mladenović otkrila skandal iz privatnog života: Bili su mi prijatelji, a onda...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja