Smešno, mi da se kupimo u BG, jer Nele ne sme u SA

Boris Šiber

Smešno, mi da se kupimo u BG, jer Nele ne sme u SA

Stars -
Nele dođe sa ženom do Pala i onda žena dođe u Sarajevo, pozdravi se i obiđe raju, a on je čeka na Palama - govori Šiber.

Povratak Nadrealista izazvao je veliku pažnju u celoj regiji.Novi ciklus popularnog serijala trebalo bi da počine da se snima za mesec dana i u toku su pripreme, a prema rečima Svetlane Drinjaković, producenta serije, glavne uloge će, između ostalog, tumačiti Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov i Katarina Marković.Hrvatski Index.hr prenosi reagovanja originalnih „Nadrealista“ na vesti iz Beograda, pa tako jedan od glumaca koji su činili predratnu postavu, koja je i stekla kultni status, Boris Šiber, u ovom potezu bivšeg kolege ne vidi ništa loše."Neka snima, zakonom nije zabranjeno šaliti se i nasmejavati ljude. Koliko znam, Nadrealiste nije zabranjeno snimati, svako to može raditi pa tako i Nele. O tom projektu znam samo iz medija, s Neletom se nisam čuo negde od februara 1992. godine i nismo ni u kakvim odnosima", rekao je Šiber.

On je poziv za okupljanje u Beogradu nazvao je "vrlo nemoralnom ponudom".- Da se mi sad kupimo iz Sarajeva u Beograd zato što Nele ne smije doći u Sarajevo. To je smešno, da ne kažem, čak, i uvredljivo. Nele dođe sa ženom do Pala i onda žena dođe u Sarajevo, pozdravi se i obiđe raju, a on je čeka na Palama - govori Šiber za sarajevs

http://www.youtube.com/watch?v=1Ij7NwXcrAI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track