ZORICA U SVOM STILU REAGOVALA NA SRAMNE IZJAVE HRVATSKOG POLITIČARA: Ono što je rekla za Aleksandru Prijović će se PREPRIČAVATI
Foto: Printscreen

HAOS

ZORICA U SVOM STILU REAGOVALA NA SRAMNE IZJAVE HRVATSKOG POLITIČARA: Ono što je rekla za Aleksandru Prijović će se PREPRIČAVATI

Stars -

Nakon sramne izjave hrvatskog političara Ivana Pernara, koji je istakao da se srpski pevači uvoze u Hrvatsku i tamo zarađuju, mnogi pripadnici srpskog roda burno su odreagovali.

Jedna od njih je i proslavljena pevačica Zorica Marković koja se oglasila za domaće medije, pa žestoko osudila izjavu hrvatskog političara.

Zorica Marković
foto: Ata images

- Pojedini političari mogu da ne slušaju tu vrstu muzike, ali ne mogu tolikom narodu da zabranjuju da je sluša. U nedostatku njihovih kvalitetnih pevača narodne muzike ugošćuju naše, a ne uvoze ih. Tako i treba da bude, jer treba da slušaju kvalitetnu muziku - rekla nam je, pa dodala:

- I Hrvati su pevali kod nas, pa na taj način i zarađivali. Beograd je po tom pitanju za njih centar sveta, svi njihovi pevači su se ovde proslavili - rekla je Zorica, pa prokomentarisala uspeh koji je u susednoj državi postigla Aleksandra Prijović čak i pre nego je kročila u u istu.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

- Što se tiče Aleksandre Prijović, ona se popi*ala po Hrvatima i ujedinila region. Uradila je nešto nemoguće. Muzika je tu da spaja narode, a ona je uspela i tome i ja joj čestitam na uspehu - zaključila je Markovićeva.

Podsetimo, Aleksandra Prijović zakazala je čak pet koncerata u Zagrebu, a spektakularne večeri komšijsku publiku očekuju početkom decembra.

Kurir.rs/ Alo

Bonus video:

03:33

ZORICA MARKOVIĆ JEDNIM POTEZOM ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA: Lupetaju ceo život ko Maksim po diviziji! Komentarisala i Karleušu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja