POZNATE DAME ZA KOJE NIKADA NE BISTE REKLI DA IMAJU VIŠE OD 50 GODINA: Lepe i zgodne, a neke od njih gaze i 7. deceniju (FOTO)
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

NIKAD MLAĐE

POZNATE DAME ZA KOJE NIKADA NE BISTE REKLI DA IMAJU VIŠE OD 50 GODINA: Lepe i zgodne, a neke od njih gaze i 7. deceniju (FOTO)

Stars -

Poznate dame sa estrade mnogo rade na svom fizičkom izgledu, a neke od njih izgledaju dosta mlađe nego što imaju godina.

Lepota, nega, trening i izazovni stajlinzi samo su jedan od razloga zbog kojeg izgledaju kao devojčice iako krštenica govori potpuno drugačije.

Lepa Brena
foto: Printskrin/Instagram

Lepa Brena odavno je prešla 50. godinu, a mnoge devojke joj zavide na dugim nogama i zgodnom telu.

1 / 7 Foto: ATA Images

Harala je bivšom Jugoslavijom, a njen besprekoran izgled i danas mami uzdahe.

Vanesa Šokčić

1 / 7 Foto: ATA Images

Pevačica poznata kao "Plavi Haos", bila je jedna od najatraktivnijih kada se pojavila na estradi. Araktivna plavuša ni danas ne zaostaje kada je lepota u pitanju, a niko ne bi rekao da je prešla 50. godinu.

Verica Rakočević

Modna kreatorka važi za ženu kojoj je odavno stalo vreme, a godinama ne menja svoj izgled. I dalje je u top formi, a jedna je od retkih koja uživa u ljubavi sa 35 godina mlađim muškarcem.

1 / 9 Foto: Petar Đorđević

Buba Miranović

Pevačica je važila za jednu od najlepših, a i kada se povukla sa javne scene njena lepota je bila tema. Nakon nekoliko godina svoju ljubičastu kosu po kojoj je bila prepoznatljiva ofarbala je u crno, a javnost je bila oduševljena.

1 / 9 Foto: Printskrin/Jutjub

Lidija Vukićević

Glumica koju ćesto nazivaju vanvremenskom lepoticom godinama izgleda gotovo isto. Na društvenim mrežama njene fotografije iz "nekad i sad" kolekcije postale su viralne, a ona i dalje pleni svojom pojavom. Kovrdžava kosa i vitka linija su i dalje njen zaštitni znak.

1 / 15 Foto: Petar Aleksić

Snežana Sneki Babić

U vreme devedesetih nosila je titulu pevačice sa najdužim nogama, a osmeh je ono po čemu je takođe uvek prepoznatljiva. Danas Sneki izgleda isto, a vitka linija je i dalje njen glavni adut kada je pojava u pitanju.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Neda Ukraden

Pevačica koja gazi sedmu deceniju a izgleda bar dve mlađe svakako je Neda Ukraden. Od kako se pojavila na muzičkoj sceni plenila je lepotom, a ni danas se situacija nije mnogo promenila. Neretko je viđamo u provokativnim izdanjima a ni slike u kupaćim kostimima joj nisu strane.

1 / 10 Foto: Privatna Arhiva

Zlata Petrović

Pevačica koja i danas na pragu sedme decenije važi za zavodnicu nekada je bez problema lomila muška srca. Danas osvaja vitkom figurom, osmehom ali i mladalačkim duhom koji oduševljava njene fanove.

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

03:53

NEMAM ŽELJU DA GLUMIM KOD BJELOGRLIĆA, NE BIH JA KOD DRAGANA! Lidija Vukićević otkrila: U poslu mi je potrebna ljubav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja