"OBRIJALA SAM OBRVE DA BIH BILA KAO CECA, OSTALE SU 2 DLAKE!" Katarina Grujić šokirala novinare: Mama je zamalo dobila NERVNI SLOM
Foto: Damir Dervisagic, Antonio Ahel/ATAImages

KURIR TV

"OBRIJALA SAM OBRVE DA BIH BILA KAO CECA, OSTALE SU 2 DLAKE!" Katarina Grujić šokirala novinare: Mama je zamalo dobila NERVNI SLOM

Stars -

Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, a sada je u intervjuu za Kurir ispričala anegdotu kada je kao mala obrijala svoje obrve da bi izgledala kao Svetlana Ceca Ražnatović.

02:41

OBRIJALA SAM OBRVE, HTELA SAM DA BUDEM KAO CECA! Katarina Grujić šokirala novinare: Mama je zamalo dobila NERVNI SLOM

- Kao mala sam počupala i obrijala svoje obrve. Ceca meni uvek bila idol i njene obrve su uvek bile tanke i lepe. Ja sam počela da ih čupam, a mama je spavala. Mada bolelo me je čupanje, pa sam krenula makazicama. Ali je je jako sporo išlo. Onda sam uzela brijač i slučajno obrijala celu obrvu, ostale su samo dve dlake. Mama kada je ustala zamalo da dobije nervni slom. Odma me je pitala "dete šta si uradila, šta se desilo?" A ja sam joj odgovorila "mama, ja sam htela da budem Ceca" - ispričala je pevačica kroz smeh.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:20

NEPOKOLEBLJIVA KATARINA GRUJIĆ: ISKRENOST, PORODICA I LETNJA ENERGIJA NA SCENI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track