SIMBOL LJUBAVI ZA CEO ŽIVOT: Mariji Ramadanovski suprug priredio iznenađenje, ona se javno pohvalila i sada mu svi APLAUDIRAJU!
Foto: Nenad Kostić

PRESREĆNA

SIMBOL LJUBAVI ZA CEO ŽIVOT: Mariji Ramadanovski suprug priredio iznenađenje, ona se javno pohvalila i sada mu svi APLAUDIRAJU!

Stars -

Marija Ramadanovski može se pohvaliti kako joj cvetaju ruže na privatnom planu.

Nakon što je pre nekoliko meseci izgovorila sudbonosno „Da“ svom izabraniku Stefanu Davidoviću, pevačica se oglasila na društvenim mrežama zajedničkom fotkom na kojoj njen suprug pokazuje tetovažu koju joj je posvetio preko cele ruke.

Marija Ramadanovski
foto: Kurir televizija

- Ljubav je kad muž istetovira tvoje ime, mnogo smo slatki - napisala je Marija u svojoj objavi, a mreže su se usijale od pozitivnih komentara.

"E, to je ljubav", "Marija, tvoj suprug te iskreno voli", "Živeli još 100 godina, predivni ste" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Marija Ramadanovski udala se ove godine u maju mesecu za svog izabranika.

– Spremni smo, uzbuđeni smo oboje. Tata mnogo nedostaje, kako bez njega, zato smo i izabrali njegovu pesmu za prvi ples. Stefan je bio uporan, osvojila me je njegova dobrota i pažnja koju mi je pruža – rekla je Marija, a Stefan je dodao:

– Upoznali smo se u jednoj kafanici, bio sam sa društvom i ona je tamo sedela sa drugaricama, i eto, bila je ljubav na prvi pogled. Znao sam u tom trenutku ko je ona - rekao je on.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja