UNUK SLAVNOG PEVAČA PROGOVORIO O ODNOSU SA RADOM MANOJLOVIĆ! Šuškalo se da su u tajnoj ljubavi "To je bio moj šamar realnosti..."
Foto: Kurir TV

iskreno

UNUK SLAVNOG PEVAČA PROGOVORIO O ODNOSU SA RADOM MANOJLOVIĆ! Šuškalo se da su u tajnoj ljubavi "To je bio moj šamar realnosti..."

Stars -

Unuk Cuneta Gojkovića, Đorđe Đinović, koji se takmičio u "Zvezdama Granda", progovorio je o odnosu sa pevačicom Radom Manojlović jer se spekulisalo da među njima ima nečeg više od prijateljstva.

Đorđe Đinović
foto: Printscreen

On je sada u emisiji „Grand Magazin“ otkrio detalje odnosa sa Radom, ali je i ispričao kako su ga mediji povezali sa koleginicom.

- Nije prvi put da su pisali tako o meni, prvo je bilo da sam unuk slavnog pevača, a onda afera sa Radom Manojlović. Ona je zaista moja dobra prijateljica, bili smo na snimanju emisije, uhvatili su kadar gde smo se pogledali i onda se pisalo. Kada sam se probudio ujutru sačekali su me naslovi „Unuk slavnog pevača u vezi sa Radom Manojlović“ – rekao je on i istakao da su ga ovakvi naslovi pogodili, ali priznaje da je od tada počeo drugačije da gleda na karijeru.

- Ne mogu da kažem da mi je bilo prijatno, to je bio za mene šamar realnosti, promenio sam pristup karijeri i muzici. Mislio sam da je lako, ali na kraju nije lako – zaključio je on.

Rada Manojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Rada Manojlović je nedavno imala neprijatnu situaciju sa vlasnicima klubova u kojima je trebalo da nastupa, ali je iz zdravstvenih razloga morala da ih otkaže.

Ona je, naime, na društvenim mrežama napisala da je morala da otkaže nastupe iz zdravstvenih razloga, a vlasnici klubova su joj tražili da snimi video u kom se, u tom stanju, obraća fanovima i otkazuje isti.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:15

Rada Manojlović potpuno sredjena peva u prasini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track