BEBA I JOVANKA STAVILE TAKMIČARE NA MUKE! Do sada se kandidati nisu sreli s ovakvim izazovom, uskočili su u Draganinu kožu!
Foto: Petar Aleksic, Kurir Televizija

sad znaju kako je najvećoj muzičkoj zvezdi

BEBA I JOVANKA STAVILE TAKMIČARE NA MUKE! Do sada se kandidati nisu sreli s ovakvim izazovom, uskočili su u Draganinu kožu!

Stars -

U večerašnjoj epizodi šoua "Rame uz rame sa Draganom" kandidati su se našli pred zanimljivim zadatkom. Oni će se na nekoliko minuta naći u ulozi Dragane Mirković.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Njih 14 će morati da imitira folk zvezdu, a ko je bio najbolji proglasiće žiri. Kako su se snašli u ovom izazovu, ko iz kog perioda imitira Draganu saznajte večeras na Kurir televiziji od 20 časova.

Plesni talent šou "Rame uz rame sa Draganom" pridobio je pažnju svih ljubitelja plesa, muzike i dobre zabave, a svaku novu epizodu publika očekuje s nestrpljenjem. Talentovanih takmicara iz nedelje u nedelju bore se za prvo mesto na tabeli, glavnu nagradu od milion dinara i priliku da zaplešu rame uz rame s najvećom muzickom zvezdom Draganom Mirković na koncertima u Štark areni 29. i 30. decembra. Po svemu sudeci, takmičenje ce biti veoma uzbudljivo do kraja jer je stanje na tabeli konstantno napeto i iz epizode u epizodu se menja.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Na samom pocetku nove, šeste epizode takmicari ce dati jasan sud o ocenjivanju u prethodnoj epizodi, dok ce Dragana izneti jasan stav o njihovom odgovoru na zadatak. Kao neko ko iza sebe ima bogatu karijeru, Dragana je i u novoj epizodi prenela svoje iskustvo na takmicare, ispricala im sve o pocetku svoje karijere i otkrila šta je sve neophodno za scenu. Nova epizoda donosi i novi zadatak, a ovog puta Beba i Jovanka su odlucile da se svi takmicari oprobaju u ulozi Dragane Mirkovic i izvedu jedan od njenih spotova. Pored standardnog sastava - Dragane, Bebe i Jovanke, u žiriju će se večeras od 20 časova naći i Željko Šašić.

Kurir

Bonus video:

01:29

DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRILA SVOJU GLAVNU OSOBINU: Živi OKUPANA zlatom i kadifom, a evo šta je zaista čini SREĆNOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja