OVAKVU MORBIDNU PONUDU ZA TEZGU NIJEDAN PEVAČ NIJE DOBIO: Stoja ostala zabezeknuta, žena je pozvala da joj peva na SAHRANI
Foto: Nemanja Nikolić

OVAKVU MORBIDNU PONUDU ZA TEZGU NIJEDAN PEVAČ NIJE DOBIO: Stoja ostala zabezeknuta, žena je pozvala da joj peva na SAHRANI

Stars -

Na koncertu Stoje Novaković i Daraka Lazića u nemačkom gradu Dortmund dešavale su se mnoge zanimljive stvari.

Stoja
foto: Printscreen/Instagram/express.ba

Osim što su Stoja i Darko još jednom dokazali da su vrhunski pevači i pravi profesionalci u svom poslu, dok je Stoja pevala prvo je izašao jedan muškarac da zaprosi svoju devojku, a onda se desila najmorbidnija stvar koja se vjerovatno još ni jednom pevaču nije dogodila u karijeri.

Naime, izvesna Admira iz Brčkog dala je Stoji poveći papair na kojem je pisalo: “Molim te, pevaj mi na sahrani“. Stoja je ostala zatečena, šokirana tom pisanom porukom, pa je čak kratko stala i s pesmom. Nakon što je završila prvi blok, u bekstejdžu je još uvijek bila šokirana.

Stoja
foto: Printscreen/Instagram/express.ba

-Svašta sam doživljavala, proživljavala, videla tokom karijere, ali da me neko otvoreno moli da mu pevam na sahrani, za mene je to jako tužno i strašno – rekla je Stoja.

Ubrzo se u bekstejdžu pojavila i Amira i još jednom potvrdila ono što je napisala.

-Ja ovu ženu jednostavno volim, ma ona je moje božanstvo i zaista želim da mi peva na sahrani. Ja sam zdrava, ali eto ako umrem pre Stoje – rekla je Amira.

Kurir/Express

Bonus video:

00:13

STOJA NE LIČI NA SEBE, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO! Koleginica je snimila u skroz opuštenom izdanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track