"OVO JE VELIKA ŠKOLA SVIMA NAMA!" Katarina Grujić progovorila o paklu kroz koji je prošla njena drugarica Aleksandra Mladenović!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

iskreno

"OVO JE VELIKA ŠKOLA SVIMA NAMA!" Katarina Grujić progovorila o paklu kroz koji je prošla njena drugarica Aleksandra Mladenović!

Stars -

Pevačica Katarina Grujić progovorila je o svojoj koleginici i bliskoj drugarici koja je nedavno prošla kroz pakao zbog bivšeg dečka koji joj je pretio ubistvom i samoubistvom.

Kako je u intervjuu za jedan mediji navela, čim je saznala da je Mladenovićeva prijavila bivšeg policiji, Kaća ju je odmah pozvala i ponudila joj pomoć.

- Videla sam vest o tome i bila sam u šoku! Odmah sam je okrenula da od nje čujem šta je istina i da je pitam kako je... Rekla sam joj da sam tu za nju i u pola noći, i da na mene može da računa uvek, mada je ona to znala i da joj to nisam rekla. Ne daj Bože da joj dlaka s glave zafali, rekla je zaštitnički Kaća, dodajući da joj je Aleksandra Mladenović više od koleginice.

Katarina Grujić
foto: Printscreen Magazin In

- Aleksandra je jedna od mojih najboljih ne samo koleginica već i drugarica. Imamo lepo i iskreno prijateljstvo koje traje dugi niz godina. Neću govoriti o njenom privatnom životu, ni da li sam poznavala tog mladića, ni kakvo mišljenje imam o njemu, ali mogu da vam kažem da svi grešimo i da ne postoji osoba koja tokom života nije bar jednom omanula kada je izbor partnera u pitanju. Mi, javne ličnosti, izložene smo javnosti i kao takvi često smo na meti fanova, psihopata, sociopata... Zbog toga se često dešava da budemo izmanipulisani na razne načine. Svima je ljubav potrebna, a kada se pojavi neko ko ti prija i skida ti zvezde s neba, ne možeš da, zbog paranoje ili straha od povređivanja, sebi zabranjuješ lepe stvari - kaže Katarina Grujić.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen Paparaco Lov, Zorana Jevtić

Pevačica je dodala da je Aleksandra Mladenović hrabra i jaka i da je ubeđena da će ovu situaciju brzo prevazići.

-Malo ko bi se osmelio da prijavi nekog takvog, a Aleksandra je to učinila. Greške su tu da iz njih izvučemo pouku, da na njima učimo i da ih ne ponavljamo. Ubeđena sam da ona više neće olako ni dati nekom da joj priđe, a kamoli da stupi u emotivni odnos na brzinu. Ovo joj je škola. Zapravo, ne samo njoj, nego svima nama, zaključila je Grujićeva.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:14

IMAM TRAUME OD MUŠKARACA! Aleksandra Mladenović o bivšem koji joj je napravio PAKAO od života: Napustio je Srbiju LAKŠE MI JE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track