PAVLOVIĆKA VRCKA I UVIJA SE KAO DA SUTRA NE POSTOJI: Milica igra ne mareći za PROREZ na haljini, pevačica hipnotisala publiku!
Foto: Printskrin/Instagram

PAVLOVIĆKA VRCKA I UVIJA SE KAO DA SUTRA NE POSTOJI: Milica igra ne mareći za PROREZ na haljini, pevačica hipnotisala publiku!

Stars -

Milica Pavlović bila je do skoro vatrena plavuša, a sada je ponovo vratila svoju boju kose i oduševila veliki broj fanova.

Milica Pavlović
foto: Promo

Naime, Milica je poznata kao neko ko je vatren i energičan na sceni, a može se čuti da na nastupima bukvalno ostavlja svoje srce. Međutim njen stajling na jednom od poslednjih nastupa digao je pravu buru na mrežama.

Milica je igrala i uvijala se u dugoj plavoj haljini, koja je sa strane imala ogroman prorez preko stomaka i kukova, a zbog ovakvog izdanja niko nije ostao ravnodušan.

Podsetimo, Milica Pavlović i Aca Lukas zajedno su snimili duet za pesmu "Kidaš me", međutim, nakon saradnje njihovi odnosi su zahladneli, te danas nemaju apsolutno nikakav kontakt. Milica Pavlović na ovu temu progovorila je u emisiji "Amidži šou".

- Nadam se da je dobar čovek, kakvim sam ga smatrala, i da nikome više neće uraditi nešto tako kao što je uradio meni- rekla je Milica kratko.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:46

KAO MALA SAM JE UVEK SLUŠALA, PRIVLAČILA ME JE NJENA ZLATNA PRAŠINA Milica Pavlović iskreno o Dragani Mirković: Ona je ceo paket

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track