"OTIŠAO U NEMAŠTINI, MNOGO SU SE MUČILI" Meštani iz Radašinovog kraja uoči sahrane: Ovo je peta smrt u selu za nekoliko dana
Foto: Kurir, Aleksandar Jovanović Cile

KURIR U LJUPTENU

"OTIŠAO U NEMAŠTINI, MNOGO SU SE MUČILI" Meštani iz Radašinovog kraja uoči sahrane: Ovo je peta smrt u selu za nekoliko dana

Stars -

Učesnik rijaliti programa "Veliki brat" i "Farma" Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin umro je nedavno u svom rodnom selu Ljupten kod Aleksinca.

Radiša Miljković, Radašin
foto: Printscreen

Veliku pažnju privukao je zbog sličnosti kada je u pitanju fizički izgled sa glumcem Radošem Bajićem, što je i sam istakao kada se prvi put predstavljao publici prilikom ulaska u kuću „Velikog brata“.

Ekipa Kurira posetila je njegovo rodno mesto gde vlada tuga i muk nakon iznenadne smrti omiljenog komšije.

Radiša Miljković
foto: Kurir

Pored porodične kuće rođaci, prijatelji i komšije polako su se okupljali kako bi izjavili saučešće.

Radiša Miljković
foto: Kurir

Telo je po starim seoskim običajima još uvek u porodičnoj kući, a Radašin će biti sahranjen kasnije popodne.

Radiša Miljković
foto: Kurir

Ovako izgleda trošna kuća jednog od najpoznatijih učesnika Velikog brata.

1 / 5 Foto: Kurir

- Radašin je preminuo u bolnici u Aleksincu. Bio je čovek veseljak, tužno što je ovako završio. Svi su u selu šokirani jer je ovo peta smrt u selu za samo nekoliko dana. Otišao je u nemaštini, niko osim nas koji živimo ovde ne zna koliko su se oni mučili. Mislili smo da je uspeo da unovči boravak u rijalitijima, ali ništa od toga, sve se davnih dana potrošilo. U ovoj kući kao da je vreme stalo - rekao je za Kurir jedan porodični prijatelj iz Aleksinca koji je došao da izjavi saučešće.

- Proneo je glas o Ljuptenu po celom svetu. Dok je bio u rijalitiju svi su pričali da je Aleksinac kod Ljuptena, a ne Ljupten kod Aleksinca. Svako je bio rođen za nešto, on je bio rođen za đou i zabavu - rekla nam je jedna komšinica.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

05:17

UMEO JE DA UVREDI, PA POSLE DA PLAČE! Ove detalje o Tomi Zdravkoviću niste znali! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track