BILA NA DEDINJU, A NAKON RAZVODA MORALA DA SE ISELI! Nina Radulović sada živi OVDE, isplivale privatne FOTKE, zar OVAKO IZGLEDA?
Foto: Damir Dervišagić

POKAZALA

BILA NA DEDINJU, A NAKON RAZVODA MORALA DA SE ISELI! Nina Radulović sada živi OVDE, isplivale privatne FOTKE, zar OVAKO IZGLEDA?

Stars -

Voditeljka Nina Radulović živi sa sinom Lavom u stanu koji su njih dvoje uredili po svojim merilima.

Nameštaj je pretežno u beloj i sivoj boji, kao i zidovi, a čini se da je voditeljka veliki ljubitelj cveća koje gaji u saksijama. Na zidovima su slike, kao i fotografije naslednika.

‒ Lav mi je danas dok sam žurila da pošaljem još samo jedan „mail“ i srknem poslednji gutljaj čaja, pre polaska na posao rekao:„Mama, kako si lepa, daj da te slikam“ ‒ pohvalila se Nina.

Nina Lečić jednom prilikom je rekla da joj je naslednik kojeg ima sa glumcem Branislavom Lečićem najveći kritičar.

- Ovaj moj sin, samo juri da nešto, ili nekoga slika. Tu bude umetničkih momenata, priznajem, ali ume baš i da me naljuti kad se prikrade neočekivano i škljocne neki "nezgodan ugao". Mada gledajući ove slike gde promovišem zdrav život i sportski duh.... možda sam ipak previše stroga? Lave dobio si posao! Postaješ moj lični asistent za društvene mreže - napisala je Nina.

Radulovićka dosta vremena provodi u kuhinji, gde prave svoje specijalitete.

Voditeljka je svojevremeno pričala o svojim navikama, te rekla da je ranoranilac.

- Volim ova jutra, kad ustanem u 5h, pa sve stignem do 10h“, napisala je u jednoj objavi na Instagramu i u šali dodala da joj, kad porani, ostatak dana propadne jer je kao ošamućena od nespavanja.

Kurir.rs / Mondo

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track