RADAŠINOVA ŽENA ZLATKA ISPRED TROŠNE KUĆE PROGOVORILA O POKOJNOM SUPRUGU: "Nije hteo da ide kod lekara, ja sam ga terala..."
Foto: Kurir, Aleksandar Jovanović Cile

"Umesto da dočeka unuče"

RADAŠINOVA ŽENA ZLATKA ISPRED TROŠNE KUĆE PROGOVORILA O POKOJNOM SUPRUGU: "Nije hteo da ide kod lekara, ja sam ga terala..."

Stars -

Zlatka, supruga bivšeg učesnika "Velikog brata" i "Farme", Radiše Miljkovića Radašina, koji je juče sahranjen u svom rodnom mestu, govorila je o pokojnom suprugu.

Radiša Miljković, Radašin
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Radašinova porodica i ostala rodbina okupila se juče na groblju u mestu Ljupten kod Aleksinca, gde su ga ispratili na večni počinak.

1 / 8 Foto: Kurir

Njegova supruga Zlatka nakon sahrane skupila je snage i za domaće medije progovorila o pokojnom, voljenom Radašinu.

Kako je otkrila, problem sa nogom imao je još dok je bio u rijalitiju, te iako je ona insitirala da ide kod lekara, on je to godinama odbijao.

- Nije baš toliko bio bolestan, ali nije hteo da ide kod lekara. Šta da mu radim, ja sam ga terala, a on kaže: Šta ću, preživeo sam ja". Umesto da dočeka unuče... Šta smo dočekali? Samo od ćerke, a od unuke od sina nismo, sad treba da se porodi krajem aprila... Od ćerke je dočeko dva praunuka - rekla je ona.

Radiša Miljković, Sahrana Radiše Miljkovića
foto: Kurir

Podsetimo, ekipa Kurira posetila je rodno mesto bivšeg rijaliti učesnika gde je on i sahranjen.

Veliki broj komšija i Radašinovih prijatelja okupili su se ispred njegove kuće, odakle su krenuli ka groblju gde će Miljković večno počivati.

- Žao nam je jako. Bio nam je prvi komšija, lepo smo se slagali. Eto, Zlatka njegova ostade sama, njoj je najteže - rekla je jedna komšinica.

Radiša Miljković, Radašin
foto: Kurir

- Počela je noga mnogo da ga boli, ali nije hteo da ide kod lekara. Sve vreme je kod kuće sedeo - rekla je žena koja je član porodice, ali je zamolila da se ne spominje ime.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:57

Sahrana Lane Toković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track