"15 GODINA NE JEDEM ŽUMANCE" Sanja Marinković progovorila o sistemu ishrane kog se pridržava godinama: Nije žrtva, već uživanje
Foto: Nemanja Nikolić

otkrila tajnu mladolikog izgleda

"15 GODINA NE JEDEM ŽUMANCE" Sanja Marinković progovorila o sistemu ishrane kog se pridržava godinama: Nije žrtva, već uživanje

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković ima 49 godine, a mnogi komentarišu da izgleda duplo mlađe.

Sanja Marinković
foto: Printscreen

Sanja ističe da svoj izgled neguje redovnim treninzima i pravilnom ishranom, a meso gotovo i da ne jede.

- Stvarno mislim da je važno da se neguješ, da radiš na sebi. Volim ženama da kažem da nikad nije kasno za novi početak, da li je reč o ljubavi, majčinstvu, karijeri… Mislim da je svako vreme pravo vreme - kaže Sanja i dodaje da je ishranu uspela godinama da koriguje:

Sceniranje, Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

- Volim pravilnu ishranu i sve manje jedem meso. Poslušala sam neke mudrije od mene, i uglavnom jedem sirovu hranu. Zapravo ne jedem ništa (smeh). Mislim da sam pre 15 godina u restoranu naručila glavno jelo, to uopšte ne radim, ne naručujem i ne jedem glavna jela, radije naručim malo startera. I nije to odricanje, ja u tome uživam, našla sam neki sistem koji mi odgovara. Treniram, ujutru ne jedem ništa, popijem samo sok, posle kafu i oko 13h prvi put unesem hranu - otkrila je voditeljka i priznala da je veliki broj namirnica potpuno izbacila iz ishrane.

Sanja Marinković
foto: Promo

- Moram da kažem da već deset, petnaest godina ne jedem žumance, jedem samo belance. Unesem tako samo protein, žumance sam skroz izbacila. I kad pravim kajganu, pravim je samo od belanaca - izjavila je ona u emisiji "Praktična žena" i dodala da kafu umesto šećera sladi kašičicom meda.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track