"VESNA ZMIJANAC MI JE UZELA PESMU" Dado Polumenta otkrio dugo čuvanu tajnu, evo zbog čega je ovaj hit za njega POSEBAN
Foto: Kurir

ISKRENO

"VESNA ZMIJANAC MI JE UZELA PESMU" Dado Polumenta otkrio dugo čuvanu tajnu, evo zbog čega je ovaj hit za njega POSEBAN

Stars -

Pevač Dado Polumenta zajedno sa suprugom Ivonom progovorio je o prvim danima ljubavi i situaciji u kojoj su se upoznali.

Dado Polumenta
foto: Kurir televizija

On je govorio o tome kako je započela ljubavna priča između Ivone i njega, a dotakao se i jedne pesme koju je trebalo da snimi, ali je ona završila kod njegove starije koleginice.

- U pitanju je pesma koja najbolje opisuje našu ljubavnu priču. To je numera koja kaže: I volim te već sa leđa, okreni se… Ipak tu pesmu je uzela Vesna Zmijanac, snimila je i osvojila nagradu na Grandovom festivalu - rekao je Polumenta u "Blic dan"- u.

Ivona Polumenta
foto: Printskrin/Instagram

Kako smo saznali, numera nosi naziv "Ponovi za mnom" koju je Vesna snimila 2015. godine.

Podsetimo, Polumenta je nedavno organizovao promociju novog albuma na kojoj su prusustvovale brojne poznate ličnosti, ali i njegova supruga Ivona sa dečicom. Ovaj album je kako tvrdi veoma posaban i razlikuje se po mnogo čemu od prethodnih.

- Samim tim što nosi naziv "Alea" i što sam ga pravio deset godina i što sam poslednjih osam godina u ljubavi, braku i harmoniji, kada čovek daje najlepše od sebe što može da da album je poseban. Mislim da se razlikuje po emociji, po porukama, jer sam ja drugačiji.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:50

Dado Polumenta promocija albuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track