POVUKLA SE IZ JAVNOSTI! Evo kako danas izgleda Ana Marija Žujović: Nakon NASILJA koje je pretrpela od muža, uživa u NOVOJ ljubavi
Foto: Printscreen, Kurir TV

IMA NOVOG DEČKA

POVUKLA SE IZ JAVNOSTI! Evo kako danas izgleda Ana Marija Žujović: Nakon NASILJA koje je pretrpela od muža, uživa u NOVOJ ljubavi

Stars -

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović bila je glavna tema domaćih medija, nakon nasilja koje je doživela od svog tadašnjeg supruga, voditelja Vladimira Stanojevića, a onda se potpuno povukla iz javnosti.

Incident zbog koga je Srbija bila zaprepašćena odigrao se u njenom stanu na Novom Beogradu, kada je Vlada nakon noćnog izlaska došao kod Ana Marije i tada je nastao verbalni okršaj između njih dvoje.

Ana Marija Žujović
foto: Printscreen, Kurir TV

Ana Marija je tada podnela tužbu i tražila da joj se isplati odšteta od 8.000 evra, a Vlada je nekoliko nedelja posle incidenta napustio Srbiju i poslovno se odselio u Ameriku.

Ona je nastavila da se bavi fitnesom. Učestvuje na brojnim takmičenjima širom sveta i u potpunosti se povukla iz javnog života. Inače, ona trenutno uživa u ljubavi sa fitnes instruktorom, sa kojim često putuje, a neretko objavi fotografiju sa njim na svom Instagram profilu.

Podsetimo, voditelj Vladimir Stojanović se u Las Vegasu bavi privatnim biznisom, gde se i oženio Amerikanom, čiji identitet vešto krije.

Inače, iako je 2016. godine za njim raspisana poternica, Vladimir se nije vraćao u Srbiju kako bi se na sudu suočio sa fitnes instruktorkom Anom Marijom Žujović.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:37

ZVEZDE GRANDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track