OVAKO DANAS IZGLEDA ŽELJKO JOKSIMOVIĆ! Pevač se posle duže vremena pojavio u javnosti bez supruge: Svi komentarišu samo jedno FOTO
Foto: Kurir, Zorana Jevtić

kurir PAPARACO

OVAKO DANAS IZGLEDA ŽELJKO JOKSIMOVIĆ! Pevač se posle duže vremena pojavio u javnosti bez supruge: Svi komentarišu samo jedno FOTO

Stars -

Željko Joksimović se duže vreme nije pojavljivao u javnosti, što nikako ne znači da nije poslovno aktivan na raznim poljima.

Željko Joksimović
foto: Kurir

Naš paparaco je pevača sreo u poznatom prestoničkom hotelu, gde se pojavio kako bi prisustvovao slavlju svoje prijateljice Lepe Brene. Supruga Jovana ga je već čekala jer je došla mnogo pre njega.

Kao i uvek, Željko se odlučio za klasičnu, modernu odevnu kombinaciju: džins, belu majicu i crni sako, pa su svi komentarisali da se pevač ne menja godinama i da izgleda kao da uopšte ne stari.

promocija, promocija Lepa Brena
foto: Petar Aleksić

Nakon što se pozdravio s poznanicima u holu hotela, on se, kako bi izbegao medije, brže-bolje uputio na večeru u restoran, gde je s Jovanom i prijateljima uživao do ranih jutarnjih časova.

Podsetimo, Željko i Jovana imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi. Atraktivna voditeljka nedavno je izjavila da se pre udaje nije nadala tolikoj bračnoj harmoniji, a pop pevač je uz osmeh priznao da je zaista bilo tako.

Željko Joksimović
foto: ATA Images

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track